|
Příspěvky uživatele - 159.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsev paprik do kelímku, 13.3.2017 A není na papriky v půlce břřezna jaksi dost pozdě? |  | Rajčata 2017, 7.3.2017 A jak to funguje, vypadá to dost dobře! |  |
|  | Sloní česnek, 20.1.2017 Je to pórek! |  | Grilování na skle - nová dimenze, 18.9.2016 Lipnická šedá žula
Vlastnosti
Objemová hmotnost 2650 kg/m3
Nasákavost 0,28% hmotn.
Pevnost v tlaku 229 MPA
Pevnost v ohybu 16,6 MPa
Obrusnost 2,18 mm
Koef. mrazuvzdornosti 0,77 |  | Grilování na skle - nová dimenze, 18.9.2016 Nejedná se o sklo, ale o sklokeramiku. Sklokeramická deska se vyráví ze speciálního tabulového skla, které se zahřeje na teplotucca 600 stupňů C a pomaličku, velmi pomaličku se řízeně ochlazuje, tím dojde k růstu krystalů a vzniku sklokeramiky, která... celý příspěvek > |  | Rajčata - choroba či nedostatek výživových prvků?, 26.7.2015 Na podzim je nutno ošetřit plochu dusíkatým vápnem a poté rajčata jednou za cca 10 dnů stříkat wuxalem a je po problémech! |  | Podnož Viktor, 14.3.2015 Taky by mne to zajímalo!!! |  | Kolik utrácíte za semínka?, 3.1.2013 Mohl by jste sem dát link na ty e-shopy, prosím?
Děkuji!
J. |  | Ovocnářská školka poblíž Jihlavy?, 15.3.2011 Vysoké Studnice u Jihlavy/směr na Velké Meziřičí/
Sázava /pod Křemešníkem/
Nové zahradní centrum /výpadovka na Pelhřimov -od 19-03-11/
Baumax Jihlava /ceny nyní zhruba stejné jakov zahradnictví/
Přeji spokojený nákup!!! |  | Zamyšlení nad přípravou kvasu, 28.11.2010 Pane Vysloužile, díky,to je jako učebnice!!! |  |
|  | Založení skleníku, 31.3.2010 jsem zahrádkář začátečník a koupil jsem si skleník.Potřebuji poradit, jak jej orientovat a jak jej založit.Skleník je od firmy Korbel z polykarbonátu.Na místě, kde bude stát je nyní tráva.Děkuji všem za radu!!!
george |  | Roubování melounů a okurek, 18.3.2010 Perfektní, jednoduché,fantastická myšlenka!!! |  |
 |
|
|
|