|
Co je to za bylinku?, 29.8.2016 Děkuji za odpověď. Pěkný den. :) |
 |
Co je to za bylinku?, 29.8.2016  Foto č.3 |
 |
|
 |
Co je to za bylinku?, 29.8.2016  Foto č.2 |
 |
Co je to za bylinku?, 29.8.2016  Dobrý den,
moje mamka si koupila nějaká semínka "směs bylinek" a vyrostla z toho např. bazalka, šalvěj, meduňka, měsíček, a mimo jiné také tato neznámá, celkem velká rostlina.
Pokud by měla podpěru a nebyla slehlá k zemi, měla by určitě do... celý příspěvek > |
 |
Jak se zbavím malých mušek?, 24.6.2016  Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte co je tohle za mušky. Mame jich doma plné okno na balkóně a na dveřích. Sotva vyjdu ven hned jsou na mě.
A nevíte jak se jich zbavit? Děkuji |
 |
Roční slepice nesnáší, 14.5.2016 Dobry den, mi si koupili 20 rocnich slepic a snaseli hned, jak jsme si je koupili okolo 15 vajec denne. Pak asi po 2 mesicich jsme k nim dokoupili dalsich 20, a vsechny nam prestali snaset. Asi pul roku snaseli okolo 5 vajec od 40 slepic. Tak jsme... celý příspěvek > |
 |
Cim natrit novy zahradni sedaci set, 3.4.2016 Ahoj... Udelal jsem zahradni set, dva kresla, stul a lavicu... potreboval bych ted poradit cim to natrit. Chci at vyjde navenek mozaika dreva, je to chranene vuci destu, poskradani ale vhodne so stykem s potravinamy. Premaskal som nad... celý příspěvek > |
 |
Poznáte někdo volně rostoucí rostliny?, 1.5.2015  3. rostlina |
 |
Poznáte někdo volně rostoucí rostliny?, 1.5.2015  2. rostlina |
 |
Poznáte někdo volně rostoucí rostliny?, 1.5.2015  Ahoj, včera jsem si udělal procházku po přerovské chráněné oblasti Žebračka a zahlídl jsem tam několik zajímavých rostlin, které jsem nikdy ještě neviděl a nedokážu je rozpoznat. Přikládám fotky. Děkuji.
1. rostlina - vypadá jako tráva, měla... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mnohonožky - přemnožení, 17.11.2014 Dobry den taktéž je mám, chodím a zašlapavam ale táhnou po baráku a snaží se dostat do baráku. Já jsem skoušela savo, sůl,biolit a jiné, dnes jsem dala rozkrojený zemák skoušim že tam nalezou a hodim je do sporáku. Nenašla jsem nic co zabere skoušim... celý příspěvek > |
 |
Co je to za nemoc?, 8.9.2014  Co je to za nemoc? |
 |
Řez po výsadbě, 3.3.2014  Poraďte. Takto vypadá švestka zasazená na podzim. Jak sestřihnout korunku povýsadbě teď na jaře? Pološvestka Wangenheimova. Děkuji za radu. |
 |
Slivovice - kvas, 15.1.2014 S tímto obsáhlým článkem nelze než souhlasit. |
 |
Slivovice - kvas, 15.1.2014 Správně, všechno je to pro mistry!!! Takže všechno děláš 20 let špatně. Raděj ten cukr vraž do buchet. |
 |