|
Příspěvky uživatele - 103.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zapěstování kmínku révy - 1.rok, 19.4.2018 kopčení se u voskovaných skutečně provést nemusí, nicméně pokud přijdou jarní mrazy a je vyrašeno, bývá to mnohdy pro sazenice konečná - přece jen jsou nízko nad zemí a tam bývá větší mrazík než u standartních rév, které jsou již zapěstovány.. |  | Oskeruše, 18.4.2018 Docela jsem překvapen z Oskeruše, mám ji tuším 4 roky, nyní má 2,5m a jeden výhon má již poupata, je to vůbec normální?-všude se dočítám, že plodí až ve stáří, tedy tak 12-15 let. Předem díky za diskuzi |  |
|  | Poznávačka rostliny, 16.4.2018 Eucomis comosa, odhad můj |  | Bataty, 16.4.2018 hlízy ze supermarketu jsou ošetřené aby neklíčily - ostatně jko vše... |  | Co Vaše réva 2018?, 11.4.2018 i mně, nejvíce napřed je Vostorg |  | Réva Alden a Aivaz, 7.4.2018 Vysadil jsem si do sbírky tyto odrůdy a zajímalo by mě jaké s nimi máte zkušenosti - hl.co se týče odolnosti na houb.choroby a dále velikost hroznů a bobulí a chuť, díky |  | Strih na št.vřeteno, 7.4.2018 mám 3 odrůdy hrušní a Konference roste na kdouloni nejlépe a nejvíce nasazuje květních pupenů, Dicolor a Bohemica rostou o poznání méně |  | Které trvalky zasadit do přemokřené půdy?, 29.7.2017 Textil nepoužívám, myslím že je to nesmysl a tahák na peníze... Zkusím přidat rašelinu a ještě kousek odhrábnu mulč, ač ho nikdy nenahrnuji až k rostlině a postupně jak se rozrůstá odrhunuji. |  | Okurka hadovka - žloutnutí listů, 27.6.2017 ano, Vertimec je jeste k dostani, ja vysazuji drave roztoce a svilusky pak neřeším |  | Jedná se o plíseň okurkovou?, 22.6.2017 rychle funguje hnojivo Wuxal, dolomitický vápenec je dobrý a navíc registrovaný i do bio, takže nechemické hnojivo |  |
|  | Jedná se o plíseň okurkovou?, 20.6.2017 já to vidím spíš na deficit Ca, tím spíš, když příjem tohoto prvku v tomto počasí je horší.. |  | Papriky na Ramiro hnijí, 18.6.2017 ono při vyšších teplotách se přijímá Ca hůře, nicméně doporučuji do zelenin přidávat dolomitický vápenec a navíc se jedná i o bio hnojivo, takže proč tam sypat jiná Ca hnojiva že |  | Převislá rostlina, 25.3.2017 Zdravím,
prosím o radu zkušené zahradníky. Potřebuji ozelenit opěrnou zeď, ale rostlinou, která je převislá - bude pěstována shora.
Nechci břečťan, nic jedovatého, nemusí být stálezelená ideal kvetoucí. Pěstování jiho-východ (300 m... celý příspěvek > |  | Zalozeni travniku, 22.11.2016 Tak mi tráva nevzešla. Zřejmě špatné osivo.
Na jaře musím osev zopakovat |  | Jakon, 17.11.2016 zdravím, odkud prosím máte tuto odrudu jakonu, koukam, že je fialová, já mam tu klasickou žlutou, nevíte co je to za odrudu a zda je chut nejak odlisna? díky |  |
 |
|
|
|