|
Příspěvky uživatele - 232.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradne drevaky Florabest, neporadi niekto kde sa daju kupit?, 15.4.2015 Nevím zda máte u vás také Penny. Podívejte se do letáku od 16.4. mají tam nějaké pantofle do zahrady. Není to přímo v letáku je to nadepsáno: České léto na zahrádce. |  | Dárek z Číny, 1.4.2015 Připomíná mi to nocenku. |  |
|  | Česká rajčata, 15.8.2014 Já ho letos měla, ale už nemám. Již jsem ho vyhodila. Nemá žádnou chuť, je jak bláto, moučné. Tak že Malinowy již nikdy více, je plno jiných chutných rajčat. |  | Choroba rajčat, 16.7.2014  Včera jsem objevila na 3 rajčatech Pollicino tyto skvrny. Zatím jenom na listech, stonky a plody jsou čisté. Skvrny jdou do hnědo-černa. Nevím zda se jedná o plíseň nebo jinou chorobu. Ničím jsem je dosud nestříkala. Poraďte mi prosím o co se... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v seně, 14.5.2014 Také používám posekanou trávu jako mulč. Dávám 1 až 2 dny zaschlou, ve slabší vrstvě, ale tak aby neprosvitala zemina a né přímo ke stonku. Asi 2 cm od něho. Posekanou trávu beru z hromady bývá i zapařená a teplá.Slimáků mám také mraky ale rajčata mi... celý příspěvek > |  | Úprava záhonu s jílovitou zeminou pro výsadbu, 30.4.2014 Mám na zahradě také jíl, který nejde ani zklepnout z rýče, maže se a lepí. Na necelou hloubku rýče je hlína docela dobrá, ale pak už jen ta mazlavina. Já dělám jen jamky asi 30 na 30 a na hloubku asi 40 cm. Dospod dávám oklepaný vrchní drn trávy a... celý příspěvek > |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014 Ráno po páté hodině bylo v Hradci Králové v pátém patře 0,3°C a dole na trávě nepěkný šedivec. Na chatě po osmé hodině 1°C, ale tulipány ohnuté k zemi jak fajfky a kde nesvítilo sluníčko tak také šedivec. Včera jsem pod meruňku, broskev a švestku... celý příspěvek > |  | Bílá plíseň na dřevě, 21.2.2014 Vloni jsem měla na jabloních (Melrose a James Grive) vlnatku krvavou. Zlikvidovala jsem ji postřikem (Mospilan s přídavkem Jaru), mám ale obavu aby se letos neobjevila znovu. Byla velmi mírná zima. Poraďte mi prosím, zda by pomohl nějaký převentivní... celý příspěvek > |  | Jak zabíjíte slimáky?, 4.7.2013 Nakládám do slaného nálevu i krmím granulemi. Sbírám většinou večer s čelovkou do seříznuté PE lahve kde mám ještě vystřihnuté V aby se z drátu nebo nůžek lépe sundávali. Lahve pak postavim do popelnice. Tento týden se začali objevovat mrňousové, tak... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 12.6.2013 Pane Kuky už jste stříkal proti obaleči? Jestli jste ještě nestříkal, tak dejte potom avízo. Děkuji. |  |
|  | Rajčata ven?, 9.5.2013 Pane Kuky, vy mě strašíte! Nesledoval jste tu předpověď v HK? Jestli se to alespoň drobek shodovalo? Já je dám stejně ven, ale nedám k nim tyčky aby se to mohlo přikrýt. ... celý příspěvek > |  | Třapatka - rudbekie - echinacea, 9.5.2013 Třapatky jsou letničky i trvalky. Jestli to máte trvalky tak by i letos měly kvést. Když necháte odkvetlá květenství přes zimu, tak se vám i vysemení. Já je měla vedle plotu a vůbec jsem se o ně nestarala. Pouze v pozdním létě se občas objevilo... celý příspěvek > |  | Rajčata ven?, 9.5.2013 Přiznejte se kdo je už máte v zemi? Mě už hrozně svrbí ruce a myslím, že je tento víkend vysadím do záhonů. Předpověď vypadá celkem dobře, tak to asi risknu. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 26.4.2013 Pane Kuky, děkuji moc za vyčerpávající odpověď. Já měla spíš strach, aby ten postřik nebyl moc toxický a zda se různé přípravky mohou takto kombinovat. Tak jsem je včera večer postříkala Baycorem s Karate. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 25.4.2013 Pane Kuky, prosím vás, vy všechny přípravky smícháte v jeden postřik, nebo stříkate každý zvlášť? Já po loňské silné strupovitosti a pak i kroupách bych chtěla jablíčka také ošetřit. Nevím zda to mohu smíchat a čím se mám řídit, jestli je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|