|
Příspěvky uživatele - 210.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problem so slivkou, 14.7.2016 Co by ste mi teda odporucili? Postrek na roztoce, alebo dierkovitost, alebo aj aj? Dakujem |  | Problem so slivkou, 14.7.2016 Haluzky su cele flakate. Krupobitie sme nemali, a vsetko je vyviazane. Tiez si to neviem vysvetlit. Ako som spominal, strom voskami napadnuty nebol. Kontrolujem denne. |  |
|  | Problem so slivkou, 14.7.2016  Dobry den. Vedeli by ste mi prosim poradit, co sa deje s mojou slivkou. Na jar vysadena. Zo zaciatku zacala normalne rast, ale po case svoj rast zastavila. Listy su deformovane, dierkovane a zda sa ze uschynaju. Dakujem za kazdu radu. |  | Co chyba jabloni, 6.7.2016 Ďakujem páni za rady. Nakrmil som horcikom a budem cakat. |  | Co chyba jabloni, 29.6.2016 To mi doslo hned ako som odlozil rozprasovac s postrekom. Ale clovek sa uci cely zivot. |  | Co chyba jabloni, 28.6.2016 Dakujem za rady. Vykupal som stromceky v Bioole, prihnojim a uvidime. |  | Co chyba jabloni, 27.6.2016 Okom nevidiet na listoch, ziaden "zivot". Teda spravit postrek? |  | Co chyba jabloni, 27.6.2016  Dobry den, chcel by som vas velmi pekne poprosit o radu. Na jar som vysadil v zahrade par ovocnych stromcekov. Vsetky pekne prosperuju, okrem jabloni. Podla netu to vyzera na priznaky nedostatku drasliku, ale som laik a neviem to sam posudit. Dakujem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|