|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Vesna, 25.1.2015 Nejhůř jsou na tom co se vzrůstu týče, v tomto pořadí Kioto, Big red, Tomcot,Puget gold, Sylvercot a Pinkcot.Nejvic namrzají Kioto, Pinkcot a Big red a to i při teplotách kolem -15.Z těch co plodily měly nejhorší chut Pinkcot, Sylvercot a... celý příspěvek > | | Vesna, 25.1.2015 Mám je z Agrofructu Čierna voda, posílají i dobírkou, ty Lednické taky za moc nestojí, tedy kromě Leskory a Legoldy.Lemedu jsem nesehnal, největší propadák jsou právě tyto novinky.Možná někde na jižní Moravě nebo Slovonsku se jim bude dařit tady... celý příspěvek > | |
| | Vesna, 24.1.2015 Zdravím pane Petře, rozhodně bych Vesnu nevyměnil ani za jednu.Mám je všechny kromě Velity a Vegamy, jsou to jedny z nejkvalitnějších meruněk které pěstuju, netrpí nekrozama ani apopexijí, dobře obrůstají plodným dřevem, tedy až na Vesnu ta je... celý příspěvek > | | Nejranější odrůdy meruněk, 23.1.2015 Zdravím, Tsunami,Aurora zatím zdárně odpočívají ale Spring-blusch, pinkot a Kioto už začínají nalévat květní pupeny, místy už prosvítá růžová sukénka.Podhůří beskyd cca 350mnm. | | Orangered, 19.1.2015 Dobrý den, zajímala by mě velikost plodů orangeredu, někde se uvádí plod menší až střední a někde velký až velmi velký. | |
|
|
|
|