Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.3.2015
Ne.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 21.3.2015
Cropaid je v podstatě kombinace mědi a böru.Složení v% je bor 0,38,měď 0,10,železo 3,50,mangan 0,83,molybden0,06,zinek 0,48.Aplikuje se postřikem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 21.3.2015
Zrovna před chvíli jsem provedl první postřik přípravkem Cropaid-antifrost, měl by meruňky a broskvoně ochráni po dobu 15.dnů až do -7stupňů.
Maria Bianca, 14.3.2015
V Moravských školkách se prodáva již několik let, např. v Třebíči, Uvalno,Zlín, Strážnice,ale pro velký zájem není v jarní nabídce už nikde.
Rubista, 14.3.2015
Předevčírem mi dorazila, kontejnerovaná,vysoká něco přes metr, v místě očkování silná jako dámsky malíček, mám za to, že se jedná o záměnu, za angreštRadim
Maria Bianca, 14.3.2015
Pokud neumíte číst, tak ještě jednou, Broskvoň Maria Bianca snese mráz až do- 31C, právně ověřeno, i když není právně chráněna.Objednal jsem si jí taky, né na truc, ale proto, že je jedna z nejmrazuodolnějších a nejkvalitnějších, mnohem lepší než... celý příspěvek >
Řez asi dvouleté broskvoně, 14.3.2015
Šak, sem to pravil.Petr
Řez asi dvouleté broskvoně, 14.3.2015
Ono to je spíš hloupý dotaz, nejdřív postříkat v vhodhou dobu a vhodným prostředkem a stříhahat až po odkvětu, ale s rozumem, ne na 3 pupeny jak se tady, občas uvádíPetr
Maria Bianca, 14.3.2015
Skuste se optat starších kolegů ve Švédsku možná pěstují Primissimu Delbart se zvonkovým typem květu.Někdo si tady dá práci se získaním nových informací a Vy ho takhle schotíte mí příde nefér! Mimochodem jsem se brouzdal Gueglem a zistil jsem, že... celý příspěvek >
Maria Bianca, 14.3.2015
Zdravím, vyguglil jsem toto-broskvoň Maria Bianca byla vyšlechtěna ve Florencii v roce 1980 křížením odrůd J.H.Hale x Michelini (RH+6).Strom roste bujně, plodnost je velká a pravidelná.Mrazuodolnost je dobrá, na mráz v květu střední, odolnost na... celý příspěvek >
Kumulus - padlí broskví, 9.3.2015
Ahoj Petře, s tím Kumulusem nic nepokazíš.Strupovitost tady začla řádit až po odsiření Ostravských a Třneckých železáren, já používám raději Sulku, působí i jako hnojivo.Obsahuje vápník a draslík, což je pro meruňky ideální, samozřejmě v nižší... celý příspěvek >
Prunus Armeniaca Hungarian Best, 7.3.2015
Zdravím, dnes jsem v jednom zahradnictví objevil tuto odrůdu, nevíte někdo co je zač, popř. jestli se náhodou nejedná o klasickou Maďarskou.Díky Petr
Určení druhu merunky, 7.3.2015
Nádherný Baobab(Adansonia Digitata),přípomíná mi VP nebo Legoldu.
Benedicte, 5.3.2015
Dobrý den, podařilo se mi někam založit popisky odrůd Benedicte a Fidelia, teď´nevím která je která.Chci se Vás, odborníků zeptat na nějaké markantní rozdíly, např. doba zrání, velikost plodů, zbarvení atd.Díky Petr.
Rez hodne rozvetvene broskvone pri vysadbe, 1.3.2015
Zdravím, ty spodní pahýly bych uřízl a korunku vypěstoval z těch horních větviček.Řezné rány neprodleně ošetřete latexem nebo arbosanem.
Další diskuze:  81828384  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika