|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.3.2015 Ne. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 21.3.2015 Cropaid je v podstatě kombinace mědi a böru.Složení v% je bor 0,38,měď 0,10,železo 3,50,mangan 0,83,molybden0,06,zinek 0,48.Aplikuje se postřikem. | |
| | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 21.3.2015 Zrovna před chvíli jsem provedl první postřik přípravkem Cropaid-antifrost, měl by meruňky a broskvoně ochráni po dobu 15.dnů až do -7stupňů. | | Maria Bianca, 14.3.2015 V Moravských školkách se prodáva již několik let, např. v Třebíči, Uvalno,Zlín, Strážnice,ale pro velký zájem není v jarní nabídce už nikde. | | Rubista, 14.3.2015 Předevčírem mi dorazila, kontejnerovaná,vysoká něco přes metr, v místě očkování silná jako dámsky malíček, mám za to, že se jedná o záměnu, za angreštRadim | | Maria Bianca, 14.3.2015 Pokud neumíte číst, tak ještě jednou, Broskvoň Maria Bianca snese mráz až do- 31C, právně ověřeno, i když není právně chráněna.Objednal jsem si jí taky, né na truc, ale proto, že je jedna z nejmrazuodolnějších a nejkvalitnějších, mnohem lepší než... celý příspěvek > | | Řez asi dvouleté broskvoně, 14.3.2015 Šak, sem to pravil.Petr | | Řez asi dvouleté broskvoně, 14.3.2015 Ono to je spíš hloupý dotaz, nejdřív postříkat v vhodhou dobu a vhodným prostředkem a stříhahat až po odkvětu, ale s rozumem, ne na 3 pupeny jak se tady, občas uvádíPetr | | Maria Bianca, 14.3.2015 Skuste se optat starších kolegů ve Švédsku možná pěstují Primissimu Delbart se zvonkovým typem květu.Někdo si tady dá práci se získaním nových informací a Vy ho takhle schotíte mí příde nefér! Mimochodem jsem se brouzdal Gueglem a zistil jsem, že... celý příspěvek > | | Maria Bianca, 14.3.2015 Zdravím, vyguglil jsem toto-broskvoň Maria Bianca byla vyšlechtěna ve Florencii v roce 1980 křížením odrůd J.H.Hale x Michelini (RH+6).Strom roste bujně, plodnost je velká a pravidelná.Mrazuodolnost je dobrá, na mráz v květu střední, odolnost na... celý příspěvek > | |
| | Kumulus - padlí broskví, 9.3.2015 Ahoj Petře, s tím Kumulusem nic nepokazíš.Strupovitost tady začla řádit až po odsiření Ostravských a Třneckých železáren, já používám raději Sulku, působí i jako hnojivo.Obsahuje vápník a draslík, což je pro meruňky ideální, samozřejmě v nižší... celý příspěvek > | | Prunus Armeniaca Hungarian Best, 7.3.2015 Zdravím, dnes jsem v jednom zahradnictví objevil tuto odrůdu, nevíte někdo co je zač, popř. jestli se náhodou nejedná o klasickou Maďarskou.Díky Petr | | Určení druhu merunky, 7.3.2015 Nádherný Baobab(Adansonia Digitata),přípomíná mi VP nebo Legoldu. | | Benedicte, 5.3.2015 Dobrý den, podařilo se mi někam založit popisky odrůd Benedicte a Fidelia, teď´nevím která je která.Chci se Vás, odborníků zeptat na nějaké markantní rozdíly, např. doba zrání, velikost plodů, zbarvení atd.Díky Petr. | | Rez hodne rozvetvene broskvone pri vysadbe, 1.3.2015 Zdravím, ty spodní pahýly bych uřízl a korunku vypěstoval z těch horních větviček.Řezné rány neprodleně ošetřete latexem nebo arbosanem. | |
|
|
|
|