|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Bergeval, 3.1.2016 BERGEVAL, Vám doporučuji, mně víc chutná BERGAROUGE, dobou zrání i chuťově se blíží mé nejoblíbenější odrůdě, BERGERONU.BERGEVAL má blíž k ORANGEREDU.TARDICOT je v podstatě BERGERON cca o 10 dnů později.Všechny tyto odrůdy jsou chuťově vynikající s... celý příspěvek > | | Jakou broskvoň?, 1.1.2016 Burbanka na GF-677 nabízí Agrofruct Čierna voda. | |
| | Jakou broskvoň?, 1.1.2016 Princessů je celá řada, kromě zmiňovaných Princess a Diamond Princess jsou v USA pěstovány White Princess, Sugar Princess, Nectar Princess atd. Těžko říct, kterou Limbach nabízí, květy by měly být miskovité.Jednu jsem vysadil taky, tak jsem... celý příspěvek > | | Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 25.12.2015 Tak tohle Vám opravdu nezávidím, dejte si do vyhledavače bakterie Pseudomonas syringae.Myslím, že proti tomu zatím žádná učinná látka neexistuje, preventivně se doporučuje postřik měďnatými prostředky na podzim po opadu listí a na jaře těsně před... celý příspěvek > | | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro sušení, 24.12.2015 Ano, Durancie jde špatně od pecky, proto se suší i s ní, ještě lepší je přezále plody vložit na pár hodin do udírny a pak dosušit. | | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro sušení, 24.12.2015 Takovou plantáž Vám závidím, osázet jí topoly považuju za zločin.Na sušení, kompotování,povidla i do sudu jsou nejlepší pravé trnky, Domácí,Vlaška, pološvestka Anna Spath a slíva Durancie, tak je to psáno ve starších pomologiích.Na Valašsko bych... celý příspěvek > | | Nejchutnější odrůdy meruněk, 21.12.2015 Valašsko, podhůří Beskyd cca 350 mnm mírný jižní svah.Zatím jen tři menší úrody, přesto jsem z nich nadšený, z těch novošlechtění jasné jedničky, vynikající,dobrý zdravotní stav, co víc si přát. | | Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015 C, znamená -modlit se aby Roundup nezlikvidoval mladou výsabbu slivoni, krze kořenovou soustavu Akátu | | Nejchutnější odrůdy meruněk, 20.12.2015 Naprosto s Váma souhlasím pane Jano, jediné dvě červenené odrůdy které si zaslouží hodnocen(výborná až vynikající) jsou Slovenské odrůdy Veselka a Rakovského, ostatní nestojí za nic, tedy alespoň ty co jsem vyzkoušel, s Rubistou mě i ostatní co si jí... celý příspěvek > | | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 20.12.2015 Toš ja by sem to sklúbil do kupy, pjekně v teplůčku, trnkovicu po ruce, temu sa praví romantika. | |
| | Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 19.12.2015 Ekologii zdar, tenké větve naštěpkovat a hodit na kompost, hrubší nařezat na špalky uložit do hráně, nechat vysušit, spálit můžete později, popřípadě můžete někomu věnovat za odvoz | | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 19.12.2015 Toptaste je nepovedený zmetek, jako meruňky z Escande.Ze všech druhů slivoní byl nejnáchylnější k Pseudomonas syr.,Monilia laxa a k vymirání pupenů, pecka zcela neodlučitelná od dužiny v jakékoli fázi zralosti, v chuti fádně přeslazený, bez trnkového... celý příspěvek > | | Soledáno, 12.12.2015 Jo, už jsem ji našel, v Ostrohu si jí počeštili, správný název je Soledane.Doba dozrávání těsně před Pinkcot by mi vyhovovala, Soledanem bych nahradil právě vykopané Pinkcot a Sylvecot. | | Soledáno, 12.12.2015 Zdravím, máte někdo nějaké informace o této rané, Francouzké odrůdě?Nabízí jí Uh.Ostroh, na netu jsem o ní nic nenašel.Díky Jiří | | Hodnocení švestkové sezony 2015, 15.11.2015 Suchý-suchší | |
|
|
|
|