Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka Tsunami, 24.6.2016
Tsunami měla krásně nasazeno, bez monilie(dva postřiky)26.4.všechny plody pomrzly.Stromek roste zdravě, mráz, kroupy ani vichřice jej moc nepoškodily.
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 23.6.2016
Broskvoně jsou moje srdeční záležitost, pěstuju je více jak 20 let, takže nee učeň,spíše tovaryš.Nektarinky nebrat, Tenu a Harco jsem už vykopal-špatná plodnost,90%propad plodů, malé plody, puklé pecky i plody, vysoká citlivost k pádlí brosvoňovému a... celý příspěvek >
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 21.6.2016
Jak už jsem poradil paní, obrňte se trpělivosti a s mravenčí pílí si o tom něco nastudujte
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 19.6.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, pro začátek by Vám doporučil broskvoň,nektarinky jsou na pěstování náročnější.Nepíšete jestli chcete odrúdu na jídlo nebo na kompoty a pod..Nejdřív si něco o pěstování nastudujte(nároky na stanoviště, typy půd, podnože,ochrana proti houbovým... celý příspěvek >
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 18.6.2016
Koho by Petře nelákaly, beru to jako provokaci.Já mám z99,9% sklizeno, co nepomrzlo zničily kroupy a včerejší nárazové větry(ne větry jako větry, ale větry jako větry).Letošní počasí je tím nejhorším jaké tady pamatuju, horší než v roce 2012,tenkrát... celý příspěvek >
Broskvoň Stark red Gold, 18.6.2016
Pro hosta182 227 p.Částečně máte pravdu, nektarinka je poddruh broskvoně(Prunus Persica Nucipersica).Nektarinky jsou v naších pěstitelských podmínkách mnohem náročnějším druhem než broskvoně.Potřebují všeho víc(teplo, voda, živiny),proti kadeřavosti... celý příspěvek >
Broskvoň Stark red Gold, 18.6.2016
Na tenhle polotovar si může napsat kdokoli-cokoli, ono je to po pár měsících stejně nečitelné.
Broskvoň Stark red Gold, 16.6.2016
Stark Red Gold je nektarinka.BSB-1 je kvalitní podnož, snese i vyšší obsah vápna v půdě, růst je středně bujný, odrůdy naštěpované(naočkované) na tuto podnož mají zdravý růst a dobře se tvarují, vyhovují jí středně těžké půdy dobře zásobené živinami,... celý příspěvek >
Leskora, 12.6.2016
Bergevalu a Bergarouge při -3 pomrzly všechny plody, na Maďarkách něco málo zbylo, ale kroupy velikosti"mexického dolaru"dílo zkázy dokonaly.Momentálně mám na třech Maďarkách dva plody a na Budapešťské taky dvě nepoškozené meruňky.Nejlíp dopadl jako... celý příspěvek >
Leskora, 11.6.2016
Ano, mi zbylo jen pár Bergeronu a česnek
Nejchutnější odrůdy broskví, 1.6.2016
Po dnešní bouřce se zničujícím krupobitím, mi nic jiného nezbude, budu si muset zvyknout na ty super-hyper broskve.
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 29.5.2016
Tsunami.
Réva vinná - Othello - modrá, 28.5.2016
Moc hezky opsáno, jen ten hrozen a vzdálenost mezi bobulemi mi příjdou takové"atipické"
Mráz - malé plůdky broskvoní, 25.5.2016
Zmrzlé Maria Bianca a Springtime obrazily za spících pupenů, na jaře zasazená Fidelia šla po mrazivé noci (26.4) do kytek.
Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016
Těžko říct, je to taková "zombie meruňka",ani mrtvá ani živá, kořeny jsou pravděpodobně v pořádku, ale zbytek stromku postupně chřadne a uvadá.Záleží taky na tom kolik jste té měďi do ní napumpovala, dospělého a zcela zdravého člověka údajně dokáže... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika