|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Meruňka Tsunami, 24.6.2016 Tsunami měla krásně nasazeno, bez monilie(dva postřiky)26.4.všechny plody pomrzly.Stromek roste zdravě, mráz, kroupy ani vichřice jej moc nepoškodily. | | Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 23.6.2016 Broskvoně jsou moje srdeční záležitost, pěstuju je více jak 20 let, takže nee učeň,spíše tovaryš.Nektarinky nebrat, Tenu a Harco jsem už vykopal-špatná plodnost,90%propad plodů, malé plody, puklé pecky i plody, vysoká citlivost k pádlí brosvoňovému a... celý příspěvek > | |
| | Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 21.6.2016 Jak už jsem poradil paní, obrňte se trpělivosti a s mravenčí pílí si o tom něco nastudujte
| | Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 19.6.2016 Zdravím, pro začátek by Vám doporučil broskvoň,nektarinky jsou na pěstování náročnější.Nepíšete jestli chcete odrúdu na jídlo nebo na kompoty a pod..Nejdřív si něco o pěstování nastudujte(nároky na stanoviště, typy půd, podnože,ochrana proti houbovým... celý příspěvek > | | Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 18.6.2016 Koho by Petře nelákaly, beru to jako provokaci.Já mám z99,9% sklizeno, co nepomrzlo zničily kroupy a včerejší nárazové větry(ne větry jako větry, ale větry jako větry).Letošní počasí je tím nejhorším jaké tady pamatuju, horší než v roce 2012,tenkrát... celý příspěvek > | | Broskvoň Stark red Gold, 18.6.2016 Pro hosta182 227 p.Částečně máte pravdu, nektarinka je poddruh broskvoně(Prunus Persica Nucipersica).Nektarinky jsou v naších pěstitelských podmínkách mnohem náročnějším druhem než broskvoně.Potřebují všeho víc(teplo, voda, živiny),proti kadeřavosti... celý příspěvek > | | Broskvoň Stark red Gold, 18.6.2016 Na tenhle polotovar si může napsat kdokoli-cokoli, ono je to po pár měsících stejně nečitelné. | | Broskvoň Stark red Gold, 16.6.2016 Stark Red Gold je nektarinka.BSB-1 je kvalitní podnož, snese i vyšší obsah vápna v půdě, růst je středně bujný, odrůdy naštěpované(naočkované) na tuto podnož mají zdravý růst a dobře se tvarují, vyhovují jí středně těžké půdy dobře zásobené živinami,... celý příspěvek > | | Leskora, 12.6.2016 Bergevalu a Bergarouge při -3 pomrzly všechny plody, na Maďarkách něco málo zbylo, ale kroupy velikosti"mexického dolaru"dílo zkázy dokonaly.Momentálně mám na třech Maďarkách dva plody a na Budapešťské taky dvě nepoškozené meruňky.Nejlíp dopadl jako... celý příspěvek > | | Leskora, 11.6.2016 Ano, mi zbylo jen pár Bergeronu a česnek | |
| | Nejchutnější odrůdy broskví, 1.6.2016 Po dnešní bouřce se zničujícím krupobitím, mi nic jiného nezbude, budu si muset zvyknout na ty super-hyper broskve. | | Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 29.5.2016 Tsunami. | | Réva vinná - Othello - modrá, 28.5.2016 Moc hezky opsáno, jen ten hrozen a vzdálenost mezi bobulemi mi příjdou takové"atipické" | | Mráz - malé plůdky broskvoní, 25.5.2016 Zmrzlé Maria Bianca a Springtime obrazily za spících pupenů, na jaře zasazená Fidelia šla po mrazivé noci (26.4) do kytek. | | Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016 Těžko říct, je to taková "zombie meruňka",ani mrtvá ani živá, kořeny jsou pravděpodobně v pořádku, ale zbytek stromku postupně chřadne a uvadá.Záleží taky na tom kolik jste té měďi do ní napumpovala, dospělého a zcela zdravého člověka údajně dokáže... celý příspěvek > | |
|
|
|
|