|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Broskvoň Harrow Beauty, 3.9.2016 Tak to je velká škoda, že Harow Beauty nikdo nepěstuje, určitě by si zasloužila větší pozornost.Petr chválí i Symphonii a Elegant Lady, tak doufám, že jejich kvalit dosáhnou v příštích letech i Vistarich a Princess. | | Chloróza broskvoně 2016, 3.9.2016 Souhlas, jen doplním, že GF-677 prosperuje i ve středně teplých polohách, bujnější přírustky májí jen odrůdy naštěpené na meruňce Mandžuské. | |
| | Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 30.8.2016 Zdravím pane Jano, já ji nemám a v Limbachu se po ní jen zaprášilo. | | Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 30.8.2016 Arménská odrůda bílé meruňky s bílou dužninou znamenité, sladkokyselé chuti a ananasovým aromatem.Jedna z nejpřispůsobivějších odrůd k podminkám prostředí, vhodná i do středních a vyšších poloh, patří k nejmrazuodolnějším odrůdam, netrpí chorobami. | | Benedicte, 27.8.2016 Ano, neošetřil jsem je záměrně, stejně by šly ven.Výsledek byl šokující i pro mě, jinak mám kadeřavost za ta léta podchycenou celkem slušně. | | Benedicte, 27.8.2016 Souhlasím s panem Ivanem, Benedicte je jen tolerantní ke kadeřavosti, není rezistentní.Ošetřuji jí jako ostatní druhy broskvoní, přesto se občas nějaký kadeřavý lístek objeví.Bez postřiku jsem zkoušel pěstovat jiné bělomasky s názvem Primissima... celý příspěvek > | | Broskvoň Harrow Beauty, 25.8.2016 Letos poslední a zároveň nejkvalitnější broskve přinesla kanadská Harrow Beauty.plody jsou střední velikosti, dužnina je pevná sladkokyselé, výborné chuti, Na jarní mrazíky patří k těm nejodolnějším. | | Broskvoň Symphonie, 25.8.2016 Symphonie je u mě taková"paní Colombová",první dva sromky se neujaly(podzimní výsadba),z další se vyklubal Fairhaven.Letos zakvetla už snad ta pravá (růžovitý květ) z Agrofructu Čierna Voda na GF-677,stromek roste jako z vody,ale děda mráz prvním... celý příspěvek > | | Elegant Lady, 24.8.2016 Jediný malý plodík Elegant Lady nevalné chuti jsem sklidil dneska.Pravost odrůdy zatím nelze potvrdit ani vyvrátit, do 250-ti gramových kopačáku má ještě daleko. | | Broskvoň Harrow Beauty, 24.8.2016 Harrow Beauty patří letos k těm pár odrůdám, které se opravdu povedly, ten Cresthaven je v nich cítit. | |
| | Maďarská, 22.8.2016 Tady je z těch tří, překvapivě nejodolnější Maďarská, po ní Bergeval, Orangered nemá žádnou odolnost na mráz stejně jako Aurora. | | Suncrest nebo Envoy, 22.8.2016 Suncrestu letos dozrálo pět a půl, kvalita plodů taky nic moc.Začíná dozrávat Harrow Beauty (asi 20 plodů) a poslední broskví bude Elegant Lady (1 kus),na Cresthavenu nemám taky nic. | | Čačanská najbolja, 20.8.2016 Přesně tak. | | Halehaven a Fairhaven, 14.8.2016 Tady to dělá nějakých 5 dnů. | | Halehaven a Fairhaven, 14.8.2016 Náročnější podle mě není, jen mu nesedlo počasí v době dozrávání plodů, místo tepla a slunce, chladno a přívaly vody, holt každý rok to nevýjde. | |
|
|
|
|