|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Princess nahrada za Suncrest?, 4.11.2016 Princess mám z Limbachu, dobou dozrávání a zvýšeným podílem cukru na úkor kyselin by se mělo jednat o Sugar Princess nebo Nectar Princess, odrůdy by měly být kvalitativně srovnatelné s Elegant Lady a Symphonii.Princess je podle pomologií a různych... celý příspěvek > | | Stromky v kontejneru, 3.11.2016 Tihle kontejnérování "mrzáci" živořící v 3-5 litrech zeminy většinou zaschnou nebo zbabčí už v tom květináči, gort stromky od Starkla, ty jsou suché na tabák ať jsou prostokořenné nebo kontejnérované! | |
| | Princess nahrada za Suncrest?, 3.11.2016 Princess je raná broskvoň zrající v polovině července, Suncrest by teoreticky mohly nahradit Sugar Princess nebo Nectar Princess.Jednu mám taky, zatím neplodila, takže zatím Suncrest nahrazovat nemíním, jsem s ním více než spokojen. | | Stromky v kontejneru, 3.11.2016 Se stromky v kontejneru mám podobné zkušenosti jako pan Mikeš, znovu bych si je už nepořizoval. | | Veteran, 2.11.2016 Hmm, to jsi mě Petře moc nepotěšil, na mém stromku visí úplně stejná visačka, takže další záměna, snad alespoň Vlašky budou Vlašky a meruňka New Jersey, bude New Jersey. | | Broskvová sezóna 2011, 2.11.2016 Přesně tak ! | | Uschnutí slivoně - příčina?, 2.11.2016 Nejsem odborník přes choroby, patogena Phomopsis neznám, ale docela dobře jste popsal moniliový úžeh(Moniliana laxa),kterým býva Durancie napadána velmi často. | | Majorita, 1.11.2016 Uvidíme, úhledná visačka, není zárukou pravosti, ale se záměnami máš větší zkušenosti. | | Broskvová sezóna 2011, 1.11.2016 Když on mi z Dixiredu vyleze Halehaven pokaždé!Původně jsem Halehaven neplánoval a najednou mám tři, patří k těm nejkvalitnějším co tady mám. | | Broskvová sezóna 2011, 31.10.2016 Jayhavenu dozrálo na vitálním stromku celkem šest, největší plod měl 180 gramů, ostatní 14O-160g.Krasava na mandloni nevypadá moc dobře, podobně jako Albatros, po krupobití už to zabalily Harbinger, Harbite a nektarinka Super Queen. | |
| | Majorita, 31.10.2016 Přesně tak Petře, zájem by byl, ale dneska mi z LYTOMYŠLE odepsali, že stromky neposílají, tak ať si je nechají! Místo Majority bude Veterán.
| | Broskvová sezóna 2011, 31.10.2016 Protrhávat nebylo zapotřebí, jelikož broskví bylo na stromech pověstných "pět a půl".Slušně zaplodiy jen Royalvee a Harrow Beauty.Jayhaven a Krasava, blátivá,vodnatá jalovina, prasklé pecky, bez broskvového aromatu,ještě se celkem povedl Fairhaven,... celý příspěvek > | | Broskvová sezóna 2011, 30.10.2016 Mizerie Petře, to co zbylo po jarních mrazech omlátily kroupy a vichřice.Svůj standart si odvedly F-M 3, Royalvee a Suncrest, výborných bylo prvních pár plodů na Lednické žluté a vítězem letošní broskvové sezony se tady stala kanadská Harrow... celý příspěvek > | | Haroma, 30.10.2016 Fytos Haromu letos prodávat nebude, ůdajně jim vymrzly nebo se neujaly očka. | | Haroma, 30.10.2016 Zajímavé, asi těch Harom bude povícero.V Německu je Haroma tolerantní k PPV a dozrává krátce před Domácí.Čeští a slovenšťí prodejci mají klon rezistentní a vhodný i do středních a vyšších poloh. | |
|
|
|
|