Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Princess nahrada za Suncrest?, 4.11.2016
Princess mám z Limbachu, dobou dozrávání a zvýšeným podílem cukru na úkor kyselin by se mělo jednat o Sugar Princess nebo Nectar Princess, odrůdy by měly být kvalitativně srovnatelné s Elegant Lady a Symphonii.Princess je podle pomologií a různych... celý příspěvek >
Stromky v kontejneru, 3.11.2016
Tihle kontejnérování "mrzáci" živořící v 3-5 litrech zeminy většinou zaschnou nebo zbabčí už v tom květináči, gort stromky od Starkla, ty jsou suché na tabák ať jsou prostokořenné nebo kontejnérované!
Princess nahrada za Suncrest?, 3.11.2016
Princess je raná broskvoň zrající v polovině července, Suncrest by teoreticky mohly nahradit Sugar Princess nebo Nectar Princess.Jednu mám taky, zatím neplodila, takže zatím Suncrest nahrazovat nemíním, jsem s ním více než spokojen.
Stromky v kontejneru, 3.11.2016
Se stromky v kontejneru mám podobné zkušenosti jako pan Mikeš, znovu bych si je už nepořizoval.
Veteran, 2.11.2016
Hmm, to jsi mě Petře moc nepotěšil, na mém stromku visí úplně stejná visačka, takže další záměna, snad alespoň Vlašky budou Vlašky a meruňka New Jersey, bude New Jersey.
Broskvová sezóna 2011, 2.11.2016
Přesně tak !
Uschnutí slivoně - příčina?, 2.11.2016
Nejsem odborník přes choroby, patogena Phomopsis neznám, ale docela dobře jste popsal moniliový úžeh(Moniliana laxa),kterým býva Durancie napadána velmi často.
Majorita, 1.11.2016
Uvidíme, úhledná visačka, není zárukou pravosti, ale se záměnami máš větší zkušenosti.
Broskvová sezóna 2011, 1.11.2016
Když on mi z Dixiredu vyleze Halehaven pokaždé!Původně jsem Halehaven neplánoval a najednou mám tři, patří k těm nejkvalitnějším co tady mám.
Broskvová sezóna 2011, 31.10.2016
Jayhavenu dozrálo na vitálním stromku celkem šest, největší plod měl 180 gramů, ostatní 14O-160g.Krasava na mandloni nevypadá moc dobře, podobně jako Albatros, po krupobití už to zabalily Harbinger, Harbite a nektarinka Super Queen.
Majorita, 31.10.2016
Přesně tak Petře, zájem by byl, ale dneska mi z LYTOMYŠLE odepsali, že stromky neposílají, tak ať si je nechají! Místo Majority bude Veterán.
Broskvová sezóna 2011, 31.10.2016
Protrhávat nebylo zapotřebí, jelikož broskví bylo na stromech pověstných "pět a půl".Slušně zaplodiy jen Royalvee a Harrow Beauty.Jayhaven a Krasava, blátivá,vodnatá jalovina, prasklé pecky, bez broskvového aromatu,ještě se celkem povedl Fairhaven,... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 30.10.2016
Mizerie Petře, to co zbylo po jarních mrazech omlátily kroupy a vichřice.Svůj standart si odvedly F-M 3, Royalvee a Suncrest, výborných bylo prvních pár plodů na Lednické žluté a vítězem letošní broskvové sezony se tady stala kanadská Harrow... celý příspěvek >
Haroma, 30.10.2016
Fytos Haromu letos prodávat nebude, ůdajně jim vymrzly nebo se neujaly očka.
Haroma, 30.10.2016
 Zajímavé, asi těch Harom bude povícero.V Německu je Haroma tolerantní k PPV a dozrává krátce před Domácí.Čeští a slovenšťí prodejci mají klon rezistentní a vhodný i do středních a vyšších poloh.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika