|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 25.11.2016 Nakonec na mně taky jedna zbyla, listy byly obrovské na tak malý stromeček, typicky meruňkové.Podnož St. Julien A. | | Broskvová sezóna 2011, 24.11.2016 Zdravím Juraji, máte celkem slušný sortiment.K ranému Harbingeru si pořiďte Sunhaven, u mě je výborný.Z pozdních určitě zvolte Symphonii je tady hodně chválená, já jsem spokojený i s Halehavenem a Fairhavenem.Pokud mohu doporučit, tak je zkuste na... celý příspěvek > | |
| | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 21.11.2016 Ano, dezinfekce po létu a prevence proti bakteriozam, suché skvrnitosti a strupovitosti peckovin.Pokud měď trefí i nějakého kadeřavce, tak to nemá chybu.. | | O jakou jde chorobu slivoně?, 16.11.2016 S tím dusíkem máte pravdu, v tomto období je vhodné použít podzimní hnojiva s vyšším obsahem draslíku (síran draselný apod.od půlky srpna do poloviny září). Dusikatá hnojiva(mimo broskvoní) nepoužívám vůbec, zdravý strom s funkčními listy si až 60%... celý příspěvek > | | České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 15.11.2016 Z dovozových, silně podtržených toho moc nenapálite. S těmi podnožemi a nekvalitními stromky zamořenými Hálčivcem višňovým a ostatními "hnusy",máte recht. | | O jakou jde chorobu slivoně?, 15.11.2016 Výstižný článek,souhlasím se všemi body obžaloby.Podobně ošetřuji slivky i v "normálních letech" a listí opadává normálně (konec října-listopad). | | Lipnická švestka, 13.11.2016 Všechny dostupné informace jsou ve vlákně Lipnická švestka (asi 36 vlákno od zhora) Zatím nikomu ještě pořádně nezaplodila, takže na nějaké závěry je ještě čas, jestli pan Chovanec kecal, tak do Lipníka to není daleko. | | Penyige-P3, Nábrad 2/10, 13.11.2016 Taky před pány smekám klobouk," čačanské a německé polotovary" nemám nějak zvlášť v oblibě. | | Penyige-P3, Nábrad 2/10, 13.11.2016 Taky bych to viděl na starou-dobrou Durancii, navíc z té poslední fotky je vidět, že jde docela dobře od pecky.Hospodyňky a "odpeckovávači" by z ní byli nadšení. | | Slivkový kvas - viac druhov, 12.11.2016 Měl jste je vypálit zvlášť, hned by jste zjistil kde se stála chyba.Z Bystrických a Durancií teče dobře, takže bych si typnul že ty neznámé, velkoplodé nestály za nic, ale chyba se mohla stát i jinde. | |
| | Špendlík žlutý, 10.11.2016 Arbia Malenovice. | | Velvet, vše co o ní víte, 8.11.2016 Velvet už je na cestě, zítra dorazí, společně s Dixired (Halehaven číslo 4)a Envoyem. | | Veteran, 8.11.2016 Vlašky poznám i po tmě.Pěstoval jsem je do loňska (cca 25 let) než mi je zamordoval mon.úžeh, jsou na 100% pravé. | | Velvet, vše co o ní víte, 7.11.2016 Velvet se objevil v zásilkových prodejích, tedy pokud to je Velvet.(Jukka, Spomyšl) | | Nejchutnější švestka, 6.11.2016 Prostudujte si vlákno Lipnická, nejspíš se bube jednat o pološvestku(Volné opylení St.Julienu, nebo sprášení St.Julien x Wangenheimova) ani pan Chovanec to neví přesně.Nejchutnější taky nebude, údajně má jen větší cukernatost, mám taky dvě, ale zatím... celý příspěvek > | |
|
|
|
|