|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Špendlíky, 1.1.2017 Pán Joski pravděpodobně řeší problém podnože z jiných důvodu než je m.úžeh.(horší afinita, kořenová asfixie, horší půdní a klimatické podmínky).Do takových podmínek se jako podnož doporučují Zelená ryngle, St.Julien a Wangenheimova.Na Slovensku se od... celý příspěvek > | | Červené marhulky, 28.12.2016 Souhlas, jen dodám, že by se neměly nechat přeplodit, jinak hrozí "šlakntref" z přeplození(popis z Holovous).Jestli mám na nich"pěstovat jen listí",tak se jich v budoucnu zbavím bez nejmenších výčitek i kbyby chutnaly sebelíp. | |
| | Červené marhulky, 27.12.2016 Orangered a Aurora dostaly "žlutou kartu".Ještě jeden podraz a letí! | | Červené marhulky, 21.12.2016 Na Strepetu nebylo nic, je to taky odrůda na h...,ehm, k ničemu. | | Červené marhulky, 20.12.2016 Jó to by byla paráda. | | Červené marhulky, 20.12.2016 Rubista je na tom podobně, vymrzají ji květní pupeny i v mírných zimách, na jarní mrazíky je ještě citlivější než Pricia, a je citlivá na bakteriózy(dřeva i pupenů)Kvalitní plody jsou až ze staršího dřeva, na jednoletém je ovoce menší, hůř vybarvené,... celý příspěvek > | | Červené marhulky, 20.12.2016 To mě těší Petře, že Ti aspoň něco uzrálo do dobré kvality.Uff..,už jsem měl pocit, že mě chceš pranýřovat!Veselské marhuľky, to je můj "šálek čaje".Tu Priciu chci vyzkoušet, z těch nejranějších je údajně nejkvalitnější, měla by se nechat dozrát,... celý příspěvek > | | Červené marhulky, 19.12.2016 Tak to je Petře opravdu smůla, že Ti zmrzly jen tyhle dvě.To Rakousko nechám na jaro nebo až na podzim, nemusím mít všechno hned. | | Červené marhulky, 19.12.2016 Dík za info pane Milane, pokusím se s nimi spojit. | | Červené marhulky, 19.12.2016 Nechci p.Milanovi "zmršit" další téma tak to dám sem.Jen tak z nudy, pár fotek nesehnatelné Pricie. | |
| | Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 16.12.2016 Nechápu jak to ve Vizovicích dělají, ale mají tu nejhorší slivovicu z celého Valašska.Stopky a listí by do kvasu dal jen šílenec, takže chyba bude někde jinde. | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 15.12.2016 Pane Jano, i ty "Haveny a spol."tady byly před lety novinkami a nakonec se jim tady docela daří, tak taky hodně pomrzly.Při -3st.pomrzla i většina slivek.Takže se na tyto novinky nezlobím, jejich čas ještě příjde.Holt, kdo se bojí nesmí do lesa. | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 15.12.2016 Přesně tak, ale těmto odrůdám pomrzly až mladé plůdky(až cca tři týdny po odkvětu),v květu mi broskvoňe za 20 let nikdy nepomrzly, ani ty s miskovitým květem, meruňky jednou.Když už zmrznou tak v období " zmrzlíků" | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 14.12.2016 Zatím mi v květu nikdy nezmrzla, ale co není může být.Když nezmrzmou malé plůdky (18.5.2012) a neomlátí je kroupy a vichřice jako letos, tak plodí každoročně. | | Zakalená slivovice, 14.12.2016 O takovou vůní ve slivovici nestojím! | |
|
|
|
|