|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Halehaven, 24.3.2017 Zatím jsem na Halehavenu a Suncrestu žádne houbovky nezaznamenal.Halehaven tady dozrává asi o 3-5 dní dřív než Suncrest v druhé půlce srpna. | | Halehaven, 23.3.2017 Halehaven, bez ztáty jediného pupínků jako většina odrůd včetně B.J.Elberty.Pár zmrzlých větviček jsem našel na Spring Lady a Vistarichu. | |
| | Nové odolné marhulky na PPV, 21.3.2017 Tsunami, Farbaly bez ztráty pupenu, do 14 dnů pokvetou.Frýdeckomístecko 325 mnm. | | Princess nahrada za Suncrest?, 20.3.2017 Princess má nasazeno celkem slušně, takže jestli to zase nezmrzne určitě porovnáme.Se Suncrestem jsem taky velmi spokojen. | | Asijská švestka, 18.3.2017 Vůbec nic Petře, raději si počkám na pořádnou Vlašku (Fellenberger).. | | Karola - Leskora - Pinkcot, 18.3.2017 Jednoznačně Leskoru, je jí přisuzovaná velká budoucnst už teď se oní říká "nejnovější stará odrůda",tolerantní k PPV, výborné aromatické chuti. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2017 Tady to vypadá na konec příštího týdne, tedy pokud se meteorologové opět neseknou.Rozdíly v rozkvétání jednotlivých odrůd budou markantní, některým budou stačit 3-4 teplé dny, Bergeron a spol, nemají o nějakém rozkvétání ani šajn. | | Nádory na větvích, 16.3.2017 Proti moniliovému ůžehu, před a po kvetení přípravky Horizon, Talent. | | Strepet, 16.3.2017 Odolnost Strepetu k PPV se mi nepodačilo nikde vypátrat.Do kvasu dávám klasiku VP, Maďarské a Bergerony. | | Kralovna Viktorie - kde sehnat, 13.3.2017 Zkuste jukka cz.Montálně je nedostupná, ale je skladem a do košíků jde vložit.Za pokus nic nedáte. | |
| | Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 11.3.2017 Nejtolerantnější k viru PPV ze starších odrůd jsou, Anna Späth, Durancie,Gabrovská, Stanley a Wangenheimova. | | Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 9.3.2017 Náhrada za Durancii=Anna Späth. | | Broskvoň O´Henry, 7.3.2017 Vpořádku ,proti kadeřavosti a moniliovému úžehu bych to nepoužil. | | Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 7.3.2017 Bělomasky mají svou specifickou, kořenitou chuť a vyšší podíl cukru.Většinou jsou pěstiteli i konzumenty pro barvu dužiny (krémově bíla někdy zelenobílá)opomíjeny, v kompotech to nevypadá moc hezky.Pro vyšší obsah cukru jsou doporučovány i na... celý příspěvek > | | Broskvoň O´Henry, 7.3.2017 Nějak tomu nerozumím.Proč používáte něco 5 let, když víte, že je to k ničemu? | |
|
|
|
|