Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Halehaven, 24.3.2017
Zatím jsem na Halehavenu a Suncrestu žádne houbovky nezaznamenal.Halehaven tady dozrává asi o 3-5 dní dřív než Suncrest v druhé půlce srpna.
Halehaven, 23.3.2017
Halehaven, bez ztáty jediného pupínků jako většina odrůd včetně B.J.Elberty.Pár zmrzlých větviček jsem našel na Spring Lady a Vistarichu.
Nové odolné marhulky na PPV, 21.3.2017
Tsunami, Farbaly bez ztráty pupenu, do 14 dnů pokvetou.Frýdeckomístecko 325 mnm.
Princess nahrada za Suncrest?, 20.3.2017
Princess má nasazeno celkem slušně, takže jestli to zase nezmrzne určitě porovnáme.Se Suncrestem jsem taky velmi spokojen.
Asijská švestka, 18.3.2017
Vůbec nic Petře, raději si počkám na pořádnou Vlašku (Fellenberger)..
Karola - Leskora - Pinkcot, 18.3.2017
Jednoznačně Leskoru, je jí přisuzovaná velká budoucnst už teď se oní říká "nejnovější stará odrůda",tolerantní k PPV, výborné aromatické chuti.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2017
Tady to vypadá na konec příštího týdne, tedy pokud se meteorologové opět neseknou.Rozdíly v rozkvétání jednotlivých odrůd budou markantní, některým budou stačit 3-4 teplé dny, Bergeron a spol, nemají o nějakém rozkvétání ani šajn.
Nádory na větvích, 16.3.2017
Proti moniliovému ůžehu, před a po kvetení přípravky Horizon, Talent.
Strepet, 16.3.2017
Odolnost Strepetu k PPV se mi nepodačilo nikde vypátrat.Do kvasu dávám klasiku VP, Maďarské a Bergerony.
Kralovna Viktorie - kde sehnat, 13.3.2017
Zkuste jukka cz.Montálně je nedostupná, ale je skladem a do košíků jde vložit.Za pokus nic nedáte.
Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 11.3.2017
Nejtolerantnější k viru PPV ze starších odrůd jsou, Anna Späth, Durancie,Gabrovská, Stanley a Wangenheimova.
Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 9.3.2017
Náhrada za Durancii=Anna Späth.
Broskvoň O´Henry, 7.3.2017
Vpořádku ,proti kadeřavosti a moniliovému úžehu bych to nepoužil.
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 7.3.2017
Bělomasky mají svou specifickou, kořenitou chuť a vyšší podíl cukru.Většinou jsou pěstiteli i konzumenty pro barvu dužiny (krémově bíla někdy zelenobílá)opomíjeny, v kompotech to nevypadá moc hezky.Pro vyšší obsah cukru jsou doporučovány i na... celý příspěvek >
Broskvoň O´Henry, 7.3.2017
Nějak tomu nerozumím.Proč používáte něco 5 let, když víte, že je to k ničemu?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika