|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nůž žabka, 4.2.2017 Máte skutečně fantaskní představy o broušení. Po broušení stopkovými tělísky, upnutými ve vrtačce, můžete žabku, akorát tak zahodit. | | Cim zakryt osklivou zed?, 26.1.2017 Bacha na věc!! Vše se musí odehrávat pod podmínkou souhlasu a dohledu souseda. Zeď nepatří tomu, co se mu nelíbí!! Ani kousek před zdí, neni možné bez jeho souhlasu vybudovat neprůhlednou překážku, za účelem zakrytí. | |
| | Sloní česnek, 20.1.2017 Abyste nebyl zklamán. Slon česnek, totiž není vůbec česnek! | | Javor cukrový - tvarování koruny, 15.1.2017 Měl jste dělat to co vám poradil skutečný odborník. Necháte to bujet a po roku se ptáte opět, na totéž. Udělejte to, co vám poradl Mr.Josef. | | Hecht 7100, 8.1.2017 Co to je doladěné příslušenství. | | Králičí hnůj, 24.12.2016 Proč byste měl ty bobky peletovat, když už je napeletovali králíci, zbytečná práce a plýtvání energií. Tuším, že je to jediné přírodní hnojivo, které můžete, bez jakýchkoliv úprav, použít ke všem rostlinám. Bobkama můžete i přihnojovat. Zkuste na... celý příspěvek > | | Roubování hrušní, 23.12.2016 Zadejte si do YouTube „grafting pears“. | | Šizení hnojiv, 16.12.2016 Nemusíte kupovat nic, už proto že je to v malých baleních předraženo, stačí si dostatečně velkou pěstební plochu rozdělit na dvě poloviny. Na jedné půlce budete pěstovat zeleninu a brambory, na druhé polovině pěstovat něco na zeleno, pokud možno... celý příspěvek > | | Třešeň - rouby - uchování, 12.12.2016 Je nejvyšší čas k odběru roubů třešní, tedy aspoň si to myslím. Jak tyto rouby, udržet v dobré kondici, nenarašené, až do doby použití, to je do začátku května.
| | Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 11.12.2016 Trochu vzpomínek. Sem tam jsem byl jako klučina u svého dědy na prázdninách. Každé ráno, mimo neděli, se jelo na futro pro krávy. Než jsme vyjeli, tak děda nikdy nezapoměl, navštívit komoru. Tam vytáhl z kapsy křivák a z načatého uzeného boku o... celý příspěvek > | |
| | Přeložení druhového jména, 8.12.2016 Škoda. Nic víc. | | Cesnek mi nejde jako babicce, 28.11.2016 Hledal jste dobře. Nikdo vám nedá přesný datum výsadby. Všechno v tomto oboru je individuální, empirické. Musíte se buď, zjištěnému přizpůsobit, čímž samozřejmě neučiníte chybu, anebo budete léta laborovat, abyste získal vlastní zkušenosti, pokud... celý příspěvek > | | Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 KUKY, vy buď špatně vidíte, nebo slyšíte. 3.10 je datum publikace a v komentáři se zmiňuje o 10.vjačeslavu. Jinak, bavíme se o česneku a ne o hruškách, babuška nic takováho nevypustila z úst. Jestli chcete vědět více, tak vám nic nebrání na... celý příspěvek > | | Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 Přestože tento vstup nebude ideálně zařaten, tak se můžet mrknout na toto video, tam vidíte, jak nepomýlená bábuška, výhružkami o patogenech a teplotě půdy, vysazuje svůj česnok. Všechno je zelené, půda nepřemokřená, velmi dobře zpracovatelná.
| | Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 Je to s vámi stejné, jako s Truplem. Nebo jste jako skřivánek, co si musí vrznout, i kdyby měl zmrznout. Zeptal jste se, já opověděl. Prakticky mne nezajímá kolik se čeho vyprodukuje, kolik se čeho prodá a kolik je čeho vůbec třeba. Jsem tu, jsem... celý příspěvek > | |
|
|
|
|