Příspěvky uživatele - 99.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co jsem to vlastně koupila?, 15.7.2014
Připomíná mi to zmarliku Jidášovu... odpovídalo by to, že není všude mrazuvzdorná
Co je to za rostlinu?, 10.7.2014
Fotka je hodně špatná ale nedávno jsem jako dárek kupovala plnokvětý zvonek... možná by to mohl být on. Květy přesně jak píšete, jako mini růžičky. Campanula Adenda Blue Snow
Co po česneku, 7.7.2014
Keříčkové fazolky nebo římský salát... dávám já 
Jak ochránit zelí před běláskem zelným?, 7.7.2014
Nebo si můžete na zahradu nalákat smečku sýkorek (uplácím je zbytky koláčů apod...) Loni jsem je několikrát nechtěně vyplašila z růžičkové kapusty... hodovali na housenkách bělásků . Měla jsem to úplně bez práce a bez postřiku. Škoda že také... celý příspěvek >
Lilkoviště 2014, 7.7.2014
Mirku máte je moc pěkné ,  já mám ve skleníku taky asi 5cm
Pochlubte se květinami, 5.7.2014 Obsahuje fotku
Pár dnešních fotek..
Poznáte květinu?, 5.7.2014
To ano ale běžně se jí říká lilie zlatohlávek
Co je to?, 5.7.2014
2) je určitě zářivka (Godetia)
Prosím poradíte dlouhokvetoucí trvalku s červenými květy 30-50 cm vysokou?, 5.7.2014 Obsahuje fotku
Kdyby to nemusela být jen a jen červená barva, doporučila bych hlaváč. Mám růžový ale kvete od jara až do mrazu. Výška tak do 40cm s květem. Scabiosa columbaria nana 'Pincushion Pink'.
Poradíte názvy těchto rostlin?, 2.7.2014
KUKY a nejni 4) spíše mladá monstera?
Poradíte názvy těchto rostlin?, 2.7.2014
2) miminka pryšce běložilného 3) maminka miminek pryšce běložilného ...můžete někdo pokračovat dále
Pochlubte se květinami, 29.6.2014 Obsahuje fotku
Taky pár nejpěknějších...
Ořešák, 29.6.2014
Roztoči vlnovníkovci a jejich hálky na listech ořešáku - letos to máme na ořešáku poprvé...
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014 Obsahuje fotku
Takže jistý druh plaménku (Clematis h...?) . Já nad tím včera strávila tolik času... listy jako jap. sasanka a květ jako rulík.  To bych to mohla hledat měsíce , když ten květ na fotce ještě není úplně otevřený
Neznámá popínavka, 28.6.2014
Galeobdolon - Pitulník
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika