|
Co jsem to vlastně koupila?, 15.7.2014 Připomíná mi to zmarliku Jidášovu... odpovídalo by to, že není všude mrazuvzdorná
|
|
Co je to za rostlinu?, 10.7.2014 Fotka je hodně špatná ale nedávno jsem jako dárek kupovala plnokvětý zvonek... možná by to mohl být on. Květy přesně jak píšete, jako mini růžičky.
Campanula Adenda Blue Snow
|
|
|
|
Co po česneku, 7.7.2014 Keříčkové fazolky nebo římský salát... dávám já |
|
Jak ochránit zelí před běláskem zelným?, 7.7.2014 Nebo si můžete na zahradu nalákat smečku sýkorek (uplácím je zbytky koláčů apod...)
Loni jsem je několikrát nechtěně vyplašila z růžičkové kapusty... hodovali na housenkách bělásků . Měla jsem to úplně bez práce a bez postřiku.
Škoda že také... celý příspěvek > |
|
Lilkoviště 2014, 7.7.2014 Mirku máte je moc pěkné , já mám ve skleníku taky asi 5cm |
|
Pochlubte se květinami, 5.7.2014 Pár dnešních fotek..
|
|
Poznáte květinu?, 5.7.2014 To ano ale běžně se jí říká lilie zlatohlávek |
|
Co je to?, 5.7.2014 2) je určitě zářivka (Godetia) |
|
Prosím poradíte dlouhokvetoucí trvalku s červenými květy 30-50 cm vysokou?, 5.7.2014 Kdyby to nemusela být jen a jen červená barva, doporučila bych hlaváč. Mám růžový ale kvete od jara až do mrazu. Výška tak do 40cm s květem.
Scabiosa columbaria nana 'Pincushion Pink'. |
|
Poradíte názvy těchto rostlin?, 2.7.2014 KUKY a nejni 4) spíše mladá monstera? |
|
|
|
Poradíte názvy těchto rostlin?, 2.7.2014 2) miminka pryšce běložilného
3) maminka miminek pryšce běložilného
...můžete někdo pokračovat dále
|
|
Pochlubte se květinami, 29.6.2014 Taky pár nejpěknějších...
|
|
Ořešák, 29.6.2014 Roztoči vlnovníkovci a jejich hálky na listech ořešáku - letos to máme na ořešáku poprvé...
|
|
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014 Takže jistý druh plaménku (Clematis h...?) . Já nad tím včera strávila tolik času... listy jako jap. sasanka a květ jako rulík.
To bych to mohla hledat měsíce , když ten květ na fotce ještě není úplně otevřený |
|
Neznámá popínavka, 28.6.2014 Galeobdolon - Pitulník |
|