|
Příspěvky uživatele - 85.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2017, 13.4.2017  Moc dekuji za reakce, doufám ze pokud je to opravdu od sluníčka tak snad se to brzy spraví, původně jsem si myslel zda jim nechybí nějaká složka v půdě, teď nevim zda se podobně projevuje nedostatek železa.
Snad jsem to tím prihnojenim nepohnojil,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 12.4.2017  Dobrý den, jdu kvam pro radu, něco se mi objevilo na rajčatech, listy začínají blednout mezi žilkovaním, začíná se to projevovat na nejvyšších patrech listů. Rajčata jsou v květníkách za oknem. Jsou v zahradní zemině, přijde mi ze jim něco schází,... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky pro 2017, 4.2.2017 Zdravím Honzo, kolik bývá cca paprik na rostlině? Fotky jsou úžasné. Dnes jsem koupil papriky ramiro v Kauflandu, tak jak to tak zde čtu tak je letos zkusím také. Jen nevím jak mi půjdou, (sever Čech, 330m) vidím to alespoň na foliák, abych měl... celý příspěvek > |  | Semenaření, 28.1.2017 Zdravím, loni v Lidlu jsem pořídil okurky vorgebirgstrauben, měli je společně s výsevními pásky kopru, co jsem dohledávat tenkrát na netu tak tato odrůda by měla být nehybridni, výší výnos a velmi odolná vůči chladu.
Mé loňské pěstování této odrůdy... celý příspěvek > |  | Kdy sázet sazečku cibule? Úplný začátečník, 20.3.2016 Dnes sazecka vysazena, sázím do čtverců 1x1m a do sponu cca 12cm. Sázím tak hluboko aby částečně vykukovali špičky zaschle natě, poté zalito a zakryto bílou textilkou az do vzejeti aby mi to netahali kosaci. Při sázení uz za mnou tři seděli na plotě... celý příspěvek > |  | Hokaido - z vlastních semen, 27.2.2016 Může se pěstovat více druhů dýní poblíž sebe když nehodlám používat semena z následně vypěstovaných plodů???
Zajímá mě zda to nebude mít jakýkoli vliv na kvalitu letos vypěstovaných plodů, předpokládám že postihnuty by byli dýně vypěstované z druhé... celý příspěvek > |  | Moj sklenik z CD profilov, 1.2.2016  Tak jsem se trochu nudil a z nedočkavosti nové sezóny jsem začal tvořit pařník z UD profilů 3x3cm
Pařník 3x2m stavím ve vytápěné garáži a na stanoviště se přesune po dokončení :) |  | Cuketa, kdy sklízet?, 20.6.2015  Zdravím, mám cukety prvním rokem a některé plody mají okolo 20 Cm, zajímalo by me jak poznám ze jednotlivé plody jsou připravené ke sklizni.
Děkuji Lukáš |  | Nemocna cuketka?, 16.6.2015 Pěstuji je velkých nádobách protože kompost mame v zahradě v místě kterou obývají slepice, takže by znich moc nezbylo. Jsou to koupené tři sazenice z tržnice takže ani nevím přesně co je to za odrudu. Zeminu mám z kompostu a do zalivky přidávám... celý příspěvek > |  | Nemocna cuketka?, 13.6.2015  3 foceno dnes rano. Jediné co me na nich trápí jsou mravenci a mšice, likviduji o 106 :( |  |
|  | Nemocna cuketka?, 13.6.2015  2 |  | Nemocna cuketka?, 13.6.2015  Také mám to samé a byl jsem z toho pěkné vyplašený. Byl jsem tu u nás v Děčíně v zahradnictví kde je opravdu pan odborník, ukázal jsem fotky, začal se smát a na konec z nej vypadlo ze to je úplně normální zbarveni u některých druhu cuket. Tím me... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|