Příspěvky uživatele - 187.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cele rastliny rajcin obalene pavucinou, 16.7.2015
Podle mne svilušky.
Odhlučnění malé zahrádky, 14.7.2015
Sundal bych ty zástěny a měl tam kytky že by kolemjdoucí záviděli.   j.c.
Česnek jako cibule, 7.7.2015
Švragr měl letos česnek napadený v záhonu háďátkem. Viditelně byly napadeny kořínky rostlin, cibulka se nedělila, došlo k dřívějšímu zasychání rostliny, viditelně slabší růst.      j.c.
Papriky zrání - začátečník, 6.7.2015
Sklizením prvních plodů podpoříte růst a vývoj rostliny a jejích dalších plodů.   j.c.
Napíše mi někdo, co to je?, 6.7.2015
Jahodka indická     j.c.
Spodní listy česneku žloutnou, 3.7.2015
Sklízel jsem ve středu. Cca 15 kilo parádního Vekanu. Na velikosti paliček se příznivě podepsal dostatek kompostu i granulovaného hnoje při přípravě záhonu a snad i občasná zálivka.  Pěkná sklizeň.     j.c.
Angrešt se nedaří, 3.7.2015
Nenmáte u stromků problém s padlím???    j.c.
Větve thují do kompostu?, 22.6.2015
Podrcené snad, ve srovnání s ostatním materiálem mi přijdou ale plné pryskyřice která brání rychlejšímu zetlení. U mne z podzimní prořezávky končí jako chvojky na zakrytí růží na zimu, jinak končí na ohništi.     j.c.
Postřik révy, 28.5.2015
Tipl bych si na svilušky. Já je okem nevidím, moja vajíčka zespod listů vidí. Vhodný postřik je OMITE.  1postřik ihned, druhý po 10 - 14 dnech.     j.c.
Řetez, 23.5.2015
Řetězová pila    j.c.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 11.5.2015
To Honza z polabí  :     "ven do půdy pujdou zítra." Dnes ráno cestou z Brna do Poličky měla v Jedlové auta na sobě ještě jinovatku. Opatrně...       j.c.
Popínavka na pergolu, 6.5.2015
Pokud nevadí každoroční údržba, révu.        j.c.
Voska broskynova maj 2015, 6.5.2015
jj, mravenci jsou již velmi čilí i u nás.         j.c.
Kadeřavost už nyní, 3.5.2015
Pohnojit, zalívat. Stromky kadeřavosti mohou částečně " urůst".    j.c.
Kadeřavost už nyní, 30.4.2015
Předloni i loni Sulka-Kuprikol-Sylit, letos   2x Kuprikol 1x Sylit, 5 broskvoní mám bez náznaku kadeřavosti. Bezprostřední porovnání se sousedy (přes plot) a se švagem vzduchem 300m kteří kadeřavost mají. Info o přibližně vhodném termínu k... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika