Příspěvky uživatele - 145.88

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 11.1.2015
Dobrý den, vloni jsem vysévala Ostravské ranné a ranné skutečně bylo, chuťově nám vyhovovalo, letos jej budu dávat také. Ráda zkouším další odrůdy, ale vyžaduje to vždy nějaké vyřadit, a to je pro mě problém. Vloni jsem měla vysazených asi 30... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 6.1.2015
Dobrý den, také zdravím. Vloni jsme prvně vyzkoušela Ostravské rané a Black cherry, oboje nám chutnala, a letos je budu vysévat určitě také. Chutná je také Zlatava a Bejbino, ale samozřejmě, co človk, to chuť. Pokud vám nevadí žlutá rajčata (někomu... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 6.1.2015
Dobrý den, zastřešení jsme dělali z důvodu ochrany proti plísni, protože na zahradě nemám žádné místo pod nějakou stříškou, kde by rajčata byla chráněná. Stříška je na volném záhoně, vyrobena z lešenářských tyčí svařených do T, navrch jsou dřevěné... celý příspěvek >
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 4.1.2015
Abstineční příznaky znám, léčím to pročítáním diskuzí o rajčatech a připravila jsem si všechna semínka, která mám k dispozici. Mám problém s tím, že se mi těžko některá odruda vyřazuje a naopak mě moc lákají další. Rajčata zatím sít nebudu, začnu s... celý příspěvek >
Čierna rajčina, 4.1.2015
Dobrý den, rajčata Indigo Rose pěstuji také, tak tu již někdo zmiňoval kvůli zajímavému vzhledu (pěstuji je dvě sezony, letos to bude potřetí). Chuť mi připadá průměrná a opravdu velmi dlouho trvá, než dozrají. Od začátku jsou černé se zeleným... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 2.1.2015
Dobrý den, prosím zkušené pěstitele biftekových rajčat (Vladimíre?) o radu, která další zařadit, pokud potřebuji, aby nebyla příliš pozdní (nestihnou u nás dozrát). V loňském roce jsem z biftekových měla vyseto Býčí srdce a Brutus. Děkuji
Rajčata pro sezónu 2015, 2.1.2015
Už se také moc těším! Vloni jsme rajčatový záhon zastřešili (z důvodu ochrany před plísní) a zdá se, že to zafungovalo. Pokusně zasazená rajčata na jiném místě (nezastřešeném) to odnesla, ty pod střechou vydrželi opravdu nezvykle dlouho. 
Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 28.12.2014
Dobrý den, v malých nádobách určitě vyzkoušejte Bajaju, dobrou zkušenost mám také s rajčetemTiny Tim, je to rajče slabého vzrůstu. Semínka jsem si kdysi koupila u Neoseeds.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika