|
Příspěvky uživatele - 214.150
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Má smysl zachránit Idared?, 1.2.2016 Zdravím
Já myslím, že znáte. Z těch starých to je rozhodně Booscop, Strýmka, Ontario, Zvonkové.
V nových měl by to být Topaz, Heliodor
To vše je relativní a záleží na vlastnostech sklepu a počasí během vegetace.
s pozdravem sadař... celý příspěvek > |  | Denár, 1.2.2016 Zdravím p. Miloši
Ono je to celkově zajímavé u nás je poslední dobou Rubín pozdně letní odrůdou a Bohemie i gold je v říjnu ještě poměrně tvrdá a na zvážení. Je fakt, že jsem měl jednou čest Krasavu ochutnat a byla velice dobrá mezi letními... celý příspěvek > |  |
|  | Vliv podnože na chuť, 1.2.2016 Zdravím p.Lucas
Tato Vaše otázka padla na neprozkoumanou púdu plnou záhad a tajemství. Je na místě připomenout, že se tím to a docela podrobně zabíval sovětský šlechtitel Mičurin a u tohoto šlechtitele bych si vyprosil kdyby měl někdo nemístné... celý příspěvek > |  | Má smysl zachránit Idared?, 1.2.2016 Zdravím
Omlouvám se, že budu hrubý, ale s odrůdou Idared bych se raději rozloučil. Je pravdou, že má krásné stromy a plody, ale co z toho když to nechtějí žrát ani králíci a to musím podotknout, že jsou i staré odrůdy chuťově lepší než zrovna... celý příspěvek > |  | Topaz nepřekonaný, 1.2.2016 Zdravím
Omlouvám se k Vám, ale při vší úctě to snad NEEEEEE.
Tato rezistentní odrůda má tolik negativ, že se sama časem zničí.
Citlivost této odrůdy je už pomalu horší než u Coxovy r.
Tato odrůda už dávno není rezistent. Má zdrobnělé... celý příspěvek > |  | Goldstar, 1.2.2016 Zdravím p. Miloši
Odrůda Golstár je o hodně spolehlivější a zdravější než Topaz, Tato odruda se silně v podobě stromu dala po mamě Vanda. Její zbarvení a doba zrání je docela záhadou, je to velice podobné na prapředka Goldena.
Goldstár... celý příspěvek > |  | Denár, 1.2.2016 Dobrý den
Odrůda DENÁR se vyskytla na Zahradě Čech na nejlepším místě.
Jak je to možné, když ji pěstitelé z Čech odsuzují.
Jaké máte s ní vy zkušenosti, já ji mám... celý příspěvek > |  | Řez mišpule, 1.2.2016 Dobrý den
Jak již tu bylo správně řečeno, mišpule patří do rodiny hrušní. Většinou se pěstuje v produkci jako malý stromek. Výšku kmínku si určete sám podle potřeby a jinak se stromek nechává rúst svému osudu. Maximálně odstraníte nevhodné větve... celý příspěvek > |  | Řez jabloně, 1.2.2016 Dobrý den
Na žádost mých příznivců z tohoto portálu se vracím zpět, abych zde radil.
Vážení docela mě mrzí, že jste nepoznali zanedbanou balerinu a podle vzhledu typu Catz. Zde je rada už poměrně těžká, ale já bych jí udělal. Určil bych si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|