Příspěvky uživatele - 35.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vino na jidlo do skleniku, 21.5.2008
Mám již několik let ve skleníku modrou odrůdu Kardinál a můžu ji vřele doporučit. Dobře roste, dobře plodí i zraje. Jsme na severu pod Lužickými horami, tedy v dost chladné oblasti. Koupila jsem ji nějak touto dobou v Kruhu u Jilemnice.Na zasazení... celý příspěvek >
Mimosa pudica - Citlivka stydlivá, 7.5.2008
Koupila jsem semínka a vypěstovala krásné sazenice, ale teď jsem to hledala, jak pokračovat dál.Nenašla jsem v žádné knize, jak se tato rostlina pěstuje a jestli je možné, dát ji v létě ven.
Problém s tůjemi, 6.4.2008
 potkalo mne to samé. už několikrát jsem si takto naběhl.a nejen s tůjema. teď jsem třeba koupil namrzlé muškáty atd.  už tam nic zeleného nekoupím. loni na jaře růže!! konec. vyhozené peníze. pavel
vrba, 6.4.2008
 v nějakém časopisu jsem viděl plot z vrby. pruty různě propletené a svázané. je to vůbec reálné??   mam zahradu, která sousedí s polem. ta strana je dost vlhká.  pokusil se o to již někdo z vás??  díky pavel
Kosatec - kdy přesazovat a nároky, 27.1.2008
  přátelé, moc vám závidím jak víte, co dělat a tak. Před čtyřma lety jsem utekl na vesnici a postavil  srub na krásném pozemku doslova na samotě u lesa. vybudoval jsem rybník a zasadil stromy a keře. zahrada je ale smutná, nekvete. nechci... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika