Příspěvky uživatele - 248.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gisela 5, 2.11.2017
To je krásný stromek.
Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 28.12.2015
ano, šamani používají v zaříkávadlech tajuplná slůvka. Esenciální je jedním z takových slůvek. Ěterické je slůvko druhé. Pokud však jejich významy v zaříkávadle pomícháte, vznikne nasmyslný blábol. Ano, některé rostliny mají vybudovány... celý příspěvek >
Benzín Verva 100 do motorové pily HQ, 27.12.2015
Pěkná tabulka a docela propastné rozdíly v jakosti i některých parametrech. Jenže jak tady píše v neviditelných příspěvsích servisák Standa, benzín optimalizovaný pro přeplňované 4T motory s přímým vstřikováním nemusí být optimální pro XP... celý příspěvek >
Roubování meruněk, 27.12.2015
Já se na zítra chystám roubovat šeříky na ligustrum a očkovat růže. Hlášený příchod mrazů nevadí, hlavně že nyní je rozmrzlo a mohu si vybrat podnože z půdy a pak štěpovat v ruce. No a zpracované štěpy nepůjdou do záhonu, ale do sklepa ...
Benzín Verva 100 do motorové pily HQ, 27.12.2015
Jmenovče, tvůj příspěvek xxx.xxx.6.6 (?) 26.12.2015 20:52 považuji za přínosný a pravdivý. Ano, možná to špatně pojmenovávám a jde o poměry, kolik energie se přemění na mechanickou a kolik na tepelnou. Analog s trávícím traktem živočichů je... celý příspěvek >
Benzín Verva 100 do motorové pily HQ, 27.12.2015
... a on tady někdo psal, že se pila sama přešteluje? Já to nějak nemohu najít.
Kysele maso, 27.12.2015
dymovod (sopouch) nechte tak jak je, ale na výstupu do udírny dejte pod odkapávací plech s pískem rámeček s napnutou pytlovinou. Pokud bude tah stále příliš silný dejte rámečků s pytlovinou více nebo pytlovinu namočte vodou. Vždy je lepší mít... celý příspěvek >
Kysele maso, 27.12.2015
Ano Ferdo, pokud ohniště umožňuje, aby se naložil 9 kg těžký špalek a udržel se doutnat po dobu 9 hodin, je to ideální oproti ohništi, kam přikládáte po 0,5kg polínkách. Ale jak jsem uvedl výše, je potřeba mít ohniště tepelně akumulační, aby po... celý příspěvek >
Kysele maso, 26.12.2015
Ferdo, ono odhořívání dřeva nezávisí na velikosti špalku, ale na ploše která je dotčena odhoříváním. U velkých špalků je potřeba mít tepelně-akumulační topeniště, protože přechlazení špalku může mít za následek jeho pohasnutí. U topeniště na drobná... celý příspěvek >
Pákové nůžky, 26.12.2015
Jj. Loewe 20100 je jako vládní limuzína. Při stříhání čerstvého větvoví bude práce jak pohodlná jízda po dálnici. Ano střih bude čistý a nebál bych se je použít i pro přestřižení starší podnože při roubování za kůru. Ale starý klest pro ně bude jako... celý příspěvek >
Pomožte s výběrem rotavátoru, 26.12.2015
Jaký typ vrtáku používáte a je/není nutno chlazení řeznou emulsí?
Pákové nůžky, 26.12.2015
Dvousečné i jednosečné pákovky z Lídlu mají zhruba optimální délku rukojetí. U jednosečných je při porcování roští výhodou ozubená kovadlinka (proti vyklouznutí stříhané větve), ale pro prostříhávání keřů je potřeba použít dvousečné. Ozubená... celý příspěvek >
Pákové nůžky, 26.12.2015
Nejsilnější větve ustřihnete s pákovkami, co mají hákovou hlavu. Ale ty nejsou pro pohodlné stříhání tenčích větví těsně nad průměrem pohodlným pro nůžky jednoruční. Já osobně používám a i Vám doporučuji mít sadu tří nůžek. První jednoruční pro... celý příspěvek >
Pomožte s výběrem rotavátoru, 26.12.2015
Pokud vím, tak staré ráfky kol i závaží jsou litinová. Vrtat do litiny je docela problém. Až TN Globál má disky plechové. Otázka je, jestli potřebujete záváží sundávat. Pokud ne, tak je možné i lepení nějakým MS Polymerem (např Mamut Glue). Po... celý příspěvek >
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro sušení, 25.12.2015
Ten var je kratší než by bylo nutné pro sterilaci kompotu. Každé skladování je se ztrátou vitamínů a ne všechno lze efektivně zamrazovat. Navíc, lepší vitamíny nějaké než žádné. Pokud je pokrm chutný, je možné jej konzumovat ve větším množství. Tedy... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika