|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úhyn ryb v jezírku, 21.2.2017 Zdravím, jeseter nesnáší měď.Je to pro něj jed, tak jestli máte nějaké propojky nebo ventily z mosazi, popř.trubky z mědi, je to příčina.Dále mě napadá změna pH vlivem filtrace. |  | Dýňoviště 2015 + 2016, 20.2.2017 Dobrý den..chtela bych zkusit prstovat dyni pecarku..ovsem netusim, kde koupit? Jaka je prosim chutove a narocnost na pestovani? Zatim mame pouze hokaido..dekuji |  |
|  | Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017 Asi jestli stačí kořenový systém pro dva rajčata na místě pro jedno.Jinak mě nic nenapadá. |  | Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017 Zajímavé řešení, zkušenosti nemám, ale dle mne by to bylo i v naších podmínkách reálné. Rajčata sázím tak, že oškubu pár spodních lístků a sazenici dám naležato do zeminy až po první lístky, ze stonku se pustí nové kořeny a rajče je silnější.Kdyby se... celý příspěvek > |  | Nášlapná krmítka pro drůbež, 13.2.2017 Myš vám sjede po závěsném špagátu do krmítka jako nic.Pak seskočí. |  | Elektrický ohradník pro drůbež, 13.2.2017 Zdravím, pletivo musíte mít samozřejmě ve vzduchu na plastových tyčkách nebo zavěšené třeba provlečeným lankem. |  | Filtrace nexus, 10.2.2017 :D
triky a pověry :D
|  | Fotky jezírek a filtrací, 8.2.2017  červenec 2016 |  | Ochrana leknínů, 24.1.2017 Zdravím, máte někdo ochranu rostlin proti amurům? Napadlo mě ponořit těsně pod hladinu protihrabové pletivo pro drůbež. Ale větší kusy by ho asi protlačily a k rostlinám se dostali. Máte někdo něco nebo rostliny, které amurům nechutnají? |  | Hloubka vody pro přezimování, 13.1.2017 Pěkný den, jaké máte zkušenosti se pstruhy a kapry v jednom? |  |
|  | Přezimování karasů v jezírku, 10.1.2017 Zdravím, tak jak válčíte s těmi drtivými mrazy? Já vzduchuji v nejmenší hloubce, ale začalo mi to zamrzat, protože kompresor mám venku a bylo -27. Tak jsem dal ke kompresoru ventilátorový ohřívač a do dvou beden na maso proti sobě a celé přikryl... celý příspěvek > |  | Hloubka vody pro přezimování, 8.1.2017 Pěkný den, nevadí,že mám v jezírku dírku 10 cm v ledu se vzduchováním na opačné straně, než je zimoviště ryb? Asi deset metrů vzdálené? Opustí čpavek vodu? Díky za připomínky... |  | Udírna dehtuje, 4.1.2017 To je málo, já mám obdobné zařízení jako vy a topím na plného dvě hodiny a zdi v udírně stále orosené, až se odrosí a odpaří, pak dávám maso. Myslím, že je to tím, orosí se i maso a dým více ulpívá na mokrém, někdy utírám i maso, když ho pověsím a... celý příspěvek > |  | Udírna dehtuje, 4.1.2017 Jak dlouho předehříváte udírnu než dáte maso? |  | Otázka, 2.1.2017 Ahoj, ano je to možné, velikost filtru se ale bude odvíjet od množství ryb a druhu, popř. jaké krmivo.Minimálně bych doporučil dva, tři sudy po 200 litrech popř. štěrbinový filtr. Do sudů dal kartáče, molitany a nastříhané husí krky. Dále je nutnost... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|