Příspěvky uživatele - 73.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak a čím čerpat vodu z potoka?, 5.6.2015
Váš problém by to byl v případě, že vás nějaký kamarád nebo náhodný kolemjdoucí práskne. K odběru mechanickým zařízením je třeba, k odběru kýblem nikoli.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 26.5.2015
ovšem Dithane podle výše uvedených tabulek pana Polehly pouze do konce květu páč zamechává rezidua atd.
Mladý habrovy plot, odpleveleni, 8.5.2015
namulčujte tam posecenou trávu
Oleandr problem, 27.4.2015
Ovšem po desetiletích boje se svilušemi všeho druhu mohu slíbit, že jedna aplikace čehokoli nestačí! vždy nějaké přežijí nebo zůstanou vajíčka a je třeba být důsledný a aplikovat postup opakovaně po týdnu až 10 dnech
Nemoc rybízu, 27.4.2015
jj, pupeny se mi zdály OK.sledoval jsem je a nějak buclaté se mi nezdály. a taky jsem tam občas stříkl cosi, co by vlnovníkum nemělo prospívat. Cu a taky asi Sulku.Ale koukám, že vlnovníci přenáší zvrat černého rybízu, což by možná mohlo být ono a v... celý příspěvek >
Oleandr problem, 26.4.2015
jednoznačně svilušky. Vertimec apod.. Nebo alespon pravidelně co týden důkladně osprchovat
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 17.4.2015
Já jsem stříknul Championem a pokud by hrozil radiační mráz, zkusím pod větší merunou zapálit klestí. Pokud bude fičet mrazivý severák, cenu to nemá. Rozhodně nebudu dělat jako loni ptákoviny a balit strom do geotextilie, kterou pak serval vítr i s... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 10.4.2015
V tomhle máte asi pravdu - když vidím hned za plotem viset u souseda spousty mumifikovaných švestek a proschlé meruně... jsem z toho neštastný, ale nic s tím nenadělám. Tohle někteří lidé nepochopí a snad by na to měl být nějaký předpis...
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 9.4.2015
Prominte, ale monilie hrozi pri kombinaci vlhkeho a studeneho pocasi a ted bude nejmene do pondeli teplo a sucho. Proto nechapu proc strikat nyni. Snad pokud to zanedbali, dosud nestrikali a merunka rozkvetla již do chladu posledních dní (ovšem je... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.4.2015
Tak jsem striknul Zato, Champion + Horizon, za vetru to litalo vsude   a nyni je vanice.Jestli to tak pujde dal, stejne bude na stromech zmrzly prd. Danik
Zkrácení vzrostlého smrku, 7.3.2015
Nesnese. Bude třeba ještě řadu let přežívat, ale pak s vysokou pravděpodobností odejde.
Švestka v klinické smrti?, 11.8.2014
byla u vás patrná nějaká změna na kořenovém krčku?
Švestka v klinické smrti?, 10.8.2014 Obsahuje fotku
Tak pravda bude možná prozaická - vypadá to, že si za úhyn Gabrovské mohu vlastní hloupostí. Ke stromkům mulčuju proti plevelům posečenou trávu, posledně mi pomáhal kamarád a dal tam asi větší vrstvu. Jak známo tráva se zapaří a někdy dosahuje... celý příspěvek >
Švestka v klinické smrti?, 8.8.2014
Tak jak googlím po netu, vygůglil jsem o Pseudomonas třeba toto - Vzhledem k tomu, že používání antibiotik není v Evropě povoleno, jsou doporučeny mědnaté přípravky - viz. odkaz .... šíří se i v deštových kapkách,...ztráty v některých oblastech... celý příspěvek >
Švestka v klinické smrti?, 8.8.2014
Zapomněl jsem dodat, že mám obavu, že by to mohla být bakteriální infekce např. Pseudomonas syringae. Hnije a odumírá mi tady totiž i lecos jiného - přes zimu skoro komplet muškáty - v bžeznu jim shnije krček a kořeny do černa, napadá to i některé... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika