Příspěvky uživatele - 73.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odhlučnění malé zahrádky, 20.7.2015
Pane PP, při pohledu zevnitř, tj. při běžném pohledu majitelky, je před plot uvnitř.
Fleky na meruňkách, 12.7.2015 Obsahuje fotku
Jak to s Ledanou dopadlo? Stříknul jsem to sírou a vše vypadalo ok, úroda letos náramná a to jsem třetinu protrhal. A nyní jak dozrávají najednou koukám, že sem tam se z fleků vyklubala asi strupovitost a dost jich začalo hnít. viz fota. Myslíte, že... celý příspěvek >
Oleandr, 12.7.2015 Obsahuje fotku
nj, doby kdy jsem byl na 45 litrech jsou ty tam, dnes jsem tak na 60-90 a je to málo, ne kvůli živinám, ale problém je to v horku uzalívat. 2x denně je nutnost pomalu. Oleandr sice zvládne veliké vyschnutí, ale odnese to zasycháním květů. Ideál je... celý příspěvek >
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 12.7.2015
Nějak jsem přehlédl, kdy je nejlepší odebrat řízky, jak a z kterého místa (jak vyzrálé)
Oleandr, 11.7.2015
Ideální doba není, ale já se to chystám u 2 udělat taky. Pokud zůstane kořenový bal vcelku, nemělo by to ničemu vadit.
Rajčata pro sezónu 2015, 11.7.2015
Já na ostravsku sklidil poslední týden pár ojedinělých, ale jinak i skleník je celý zelený, zatímco loni byla sklizen v plném proudu. Výsadba byla dubnová. Přičítám to postřiku mědí. Počítám, že tak 14dní zrání zpozdí
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 11.7.2015
červený Nieskuchowski je výborný, už mám druhý a stále nestihne dozrát. Při dešti ovšem trochu praská a jednou se na špičkách objevilo padlí. Zlatý Fík je lasika, ale Niesl. mi chutná víc. Karát má zvláštní chuť. Pak mám ještě Invictu - ale může to... celý příspěvek >
Je toto moniliový úžeh?, 10.7.2015
moc dobre to na té fotce nevidím, ale na monilliový úžeh mi to ani nepřijde - půlka stromu vypadá zcela zdravá, půlka mrtvá, žádné proschlé větvičky..to bych uřízl, zabalzámoval a počkal
Co vydrzi zimovani v uplne tme?, 27.6.2015
Fíkovník bez problémů, pokud je teplota kolem 5 st, nad 10 začíná růst. Oleandu tma moc nesvědčí, stejně všemu, co neshazuje listy.
Který 4T křovinořez, 17.6.2015
Standard Makity je co, kovový štítek? A jaký stroj má pan FO?
Předpokládám, že je to Makita EM 4351UH, měla by být identická s Dolmar MS 4300 4U
Prodejce prodává přirozeně i 2T Dolmary, Stigy atd., takže spíše by mi měl doporučit co má na skladě a ne stroj, který je vyprodán. Dělají také servis a říkal "na 4T jsme neměli reklamaci naroydíl od 2T".
stavil jsem se do speciálky s Dolmary a šéf mi jednoznačně doporučil 4T - říkal větší krouták, naprosto žádná reklamace oproti 2T, stačí sklenička oleje na rok, vibrace, klid... Problém je, že Dolmar 4300 je zcela vyprodán, tak mi nabídl Makitu - prý... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 12.6.2015
Co znamená tristní či žádná? U 6 letých stromků musíte sklízet bedýnky jablek, sklízíte jablka nemocná (řervivám strupatá),nebo skutečně žádná? Pak by asi byl problém jinde.
Fleky na meruňkách, 5.6.2015 Obsahuje fotku
Na Ledaně se mi objevily tyto fleky, vedlejší Bergeron je čistý. Může to být strupovitost, nebo nedej Bože šarka?Listy jsou čisté.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika