|
Příspěvky uživatele - 73.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odhlučnění malé zahrádky, 20.7.2015 Pane PP, při pohledu zevnitř, tj. při běžném pohledu majitelky, je před plot uvnitř.
|  | Fleky na meruňkách, 12.7.2015  Jak to s Ledanou dopadlo? Stříknul jsem to sírou a vše vypadalo ok, úroda letos náramná a to jsem třetinu protrhal. A nyní jak dozrávají najednou koukám, že sem tam se z fleků vyklubala asi strupovitost a dost jich začalo hnít. viz fota. Myslíte, že... celý příspěvek > |  |
|  | Oleandr, 12.7.2015  nj, doby kdy jsem byl na 45 litrech jsou ty tam, dnes jsem tak na 60-90 a je to málo, ne kvůli živinám, ale problém je to v horku uzalívat. 2x denně je nutnost pomalu. Oleandr sice zvládne veliké vyschnutí, ale odnese to zasycháním květů. Ideál je... celý příspěvek > |  | Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 12.7.2015 Nějak jsem přehlédl, kdy je nejlepší odebrat řízky, jak a z kterého místa (jak vyzrálé) |  | Oleandr, 11.7.2015 Ideální doba není, ale já se to chystám u 2 udělat taky. Pokud zůstane kořenový bal vcelku, nemělo by to ničemu vadit. |  | Rajčata pro sezónu 2015, 11.7.2015 Já na ostravsku sklidil poslední týden pár ojedinělých, ale jinak i skleník je celý zelený, zatímco loni byla sklizen v plném proudu. Výsadba byla dubnová. Přičítám to postřiku mědí. Počítám, že tak 14dní zrání zpozdí |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 11.7.2015 červený Nieskuchowski je výborný, už mám druhý a stále nestihne dozrát. Při dešti ovšem trochu praská a jednou se na špičkách objevilo padlí. Zlatý Fík je lasika, ale Niesl. mi chutná víc. Karát má zvláštní chuť. Pak mám ještě Invictu - ale může to... celý příspěvek > |  | Je toto moniliový úžeh?, 10.7.2015 moc dobre to na té fotce nevidím, ale na monilliový úžeh mi to ani nepřijde - půlka stromu vypadá zcela zdravá, půlka mrtvá, žádné proschlé větvičky..to bych uřízl, zabalzámoval a počkal |  | Co vydrzi zimovani v uplne tme?, 27.6.2015 Fíkovník bez problémů, pokud je teplota kolem 5 st, nad 10 začíná růst. Oleandu tma moc nesvědčí, stejně všemu, co neshazuje listy. |  | Který 4T křovinořez, 17.6.2015 Standard Makity je co, kovový štítek? A jaký stroj má pan FO? |  |
|  | Který 4T křovinořez, 17.6.2015 Předpokládám, že je to Makita EM 4351UH, měla by být identická s Dolmar MS 4300 4U |  | Který 4T křovinořez, 17.6.2015 Prodejce prodává přirozeně i 2T Dolmary, Stigy atd., takže spíše by mi měl doporučit co má na skladě a ne stroj, který je vyprodán. Dělají také servis a říkal "na 4T jsme neměli reklamaci naroydíl od 2T". |  | Který 4T křovinořez, 17.6.2015 stavil jsem se do speciálky s Dolmary a šéf mi jednoznačně doporučil 4T - říkal větší krouták, naprosto žádná reklamace oproti 2T, stačí sklenička oleje na rok, vibrace, klid... Problém je, že Dolmar 4300 je zcela vyprodán, tak mi nabídl Makitu - prý... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 12.6.2015 Co znamená tristní či žádná? U 6 letých stromků musíte sklízet bedýnky jablek, sklízíte jablka nemocná (řervivám strupatá),nebo skutečně žádná? Pak by asi byl problém jinde. |  | Fleky na meruňkách, 5.6.2015  Na Ledaně se mi objevily tyto fleky, vedlejší Bergeron je čistý. Může to být strupovitost, nebo nedej Bože šarka?Listy jsou čisté.
|  |
 |
|
|
|