|
Airlift - mamutka - mamutkové čerpadlo - mamutpumpe, 20.12.2016 No vidíte a já reagoval na Vaše tvrzení "Nevýhoda je malá dopravní výška." |
 |
Airlift - mamutka - mamutkové čerpadlo - mamutpumpe, 19.12.2016 Tak nevím čemu říkáte malá dopravní výška? Záleží na hloubce nasávání, průměru potrubí a množství vzduchu. Používám to na čerpání vody z ražené studny. Já z 5,6m při 18W čerpám 2m nad terén 160l/hod. |
 |
|
 |
Filtr do kanalizační vpusti, tzv. gajgru, 27.6.2016 odkaz v tom home není co jsem myslel, koukněte sem, nějak se mě nedaří dohledat, ale pro pochopení je to snad jasné.
|
 |
Filtr do kanalizační vpusti, tzv. gajgru, 27.6.2016 video nestačí?
profi řešení
home řešení
"brouk pytlík řešení"
|
 |
Filtr do kanalizační vpusti, tzv. gajgru, 27.6.2016 Existuje "zařízení", které první vodu (špínu ze střechy) přepustí a následně již pouští čistou do nádrže. U nás se nevyrábí, ale jde to snadno vyrobit svépomocí (T-kus, redukce, trubka, uzávěr, ventil a balónek). |
 |
Šizení hnojiv, 10.5.2016 A kde se například dá koupit hnojivo přímo od zemědělců? |
 |
Kustovnice čínská - jak daleko od sebe vysadit?, 15.4.2016 Mám několik keřů Goji. Záleží, jak si je vytvarujete, či zastřihnete. Jsou to pruty co se rozvětvují - prostě keř. Teprve nedávno jsem na netu našel info, že nejlépe je zaplétat pruty do výšky, do které chcete kmen a následně nechat vytvořit korunku.... celý příspěvek > |
 |
IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 8.3.2016 to "Zuzana Plzeň": Tak čerpadlo jsem právě koupil. Mohu ještě požádat o foto rozstřikovací pistole, ať nemusím laborovat, která bude s tímhle čerpadlem (výkonem) fungovat. Děkuji! |
 |
Zelenina která se nemusí zalévat?, 16.2.2016 Tak před Vídní se zavlažují i pole s bramborama... |
 |
Jste ohromeni novou super akcí vše za 1/3?, 21.1.2016 Pro ty co neví, jak to chodí a ČOI nic nezmůže. Nové zboží se zalistuje dopředu do prodejního systému s "Prodejní doporučenou cenou" 10.000,-. Zboží je např. 3-4 týdny nedostupné. Najednou je dostupné a prodejní cena je 2.960,-. Sem tam někdy akce.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kotvičnik, 16.10.2015 Děkuji za Vše info.
Někdo další, kdo pěstuje "domácky" Kotvičník se nepodělí o zkušenosti? |
 |
Kotvičnik, 15.10.2015 Slunné stanoviště od rána do večera - oblast JM. Slunce - teplo bylo letos určitě dost. Navíc ve fóliáči ještě větší hic. Dělaly to rostliny venku i ve fóliáči. Půda byla koupena v hoby marketu pro bylinky. Tak snad to bylo tou půdou. Příští... celý příspěvek > |
 |
Kotvičnik, 14.10.2015 Mohu požádat o radu? Prvním rokem pěstuji kotvičník venku i ve fóliáči v květináčích. V obou případech, jak dorostou výhony délky cca 15-20cm, tak zelené lístky na výhonech začnou žloutnout-schnout? Čím to? Zkoušel jsem víc zalévat, míň zalévat, ale... celý příspěvek > |
 |
Poradíte dobrý měnič 12/230V na 300W?, 6.10.2015 Ono také zaláží na spotřebiči - indukční či odporový? Prostě napište co potřebujete "živit". |
 |
Kustovnice ze semene, 18.8.2015 Semínka jsem koupil na netu. Keř mám již 5 rokem a plodí 3 roky. Jak začne plodit musíte zabránit přístupu ptákům. V začátcích jsem používal zaclonu, nyní umělohmoutnou vránu. |
 |