Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Redhaven, 15.8.2021 Obsahuje fotku
U broskvoní to není o nic lepší než u raných švestek. Absolutorium si zaslouží jen Flamingo. Na snímku první zralý plod Redhavenu, který byl kvalitní, ostatní po něm už jen "fádní jalovina". Člověk by řekl, je to moje chyba, ale vždy skvělé sousedovy... celý příspěvek >
Zelena rengloda, 14.8.2021 Obsahuje fotku
Naopak jsem příznivcem renlglódy Zelené. Jaká bude ta letošní? 
Oullinská renglóda, 14.8.2021 Obsahuje fotku
Nejsem příznivcem Oullinské renglódy, takže všichni kdo naopak jsou, mohli by napsat 10 super příspěvků. V letošním roce je situace zvlášť nepříznivá. Když pominu silnou moniliovou hnilobbu, která je u této odrůdy každým rokem silná, tak všechny... celý příspěvek >
Odolná švestka Chrudimská - bývalá Vaňkova, 14.8.2021 Obsahuje fotku
Krásný název vlákna, nádherné plody, které se mně ale bohužel nepodařilo mým foťáčkrm zachytit, ale červená, málo sladká dužnina neklamně něco naznačuje. Už to znám...
Čačanská lepotica, 14.8.2021 Obsahuje fotku
První lepotice jsou prakticky nepoživatelné, ale může se to zlepšit.
Odrůda Katinka, 14.8.2021 Obsahuje fotku
Pokud skutečně mám pravou Tegeru, tak ta letošní není o nic lepší než všechny letošní Katinky. Asi bych si takové švestky odpustil a počkal si na kvalitu později dozrávajících odrůd.  
Topfive, 14.8.2021 Obsahuje fotku
Topfive letos nechválím ani trochu, není za co. Stejně jako všechno ostatní, co jsem koštoval v tomto týdnu.
Čačanská raná, 14.8.2021 Obsahuje fotku
Poslední letošní plod Čačanské rané. Velikost v porovnání s Katinkou.
Topfirst, 14.8.2021 Obsahuje fotku
Pár plodů Topfirstu mělo chuť mizernou, Katinky na fotce nebyly o mnoho lepší. Jalová řidina. A u Vás?
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 14.8.2021
Máte pravdu. U plísně bramborové na bramborách je OL u hydroxidu měďnatého 7 dní, u rajčat není uvedena žádná OL, předpokládal bych, že to bude naopak.
Odchází okurka, 14.8.2021
...a nasít čínské zelí. Vidím, že se nic nezměnilo a platí to samé, co platilo již minimálně před třiceti lety.  Včera jsem na Vysočině obdivoval krásná nestříkaná rajčata u zdi domu a o metr dál na záhoně totálně zdevastovaný porost okurek... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 14.8.2021
Ty odolné odrůdy Crimson Crush a název té druhé s menšími plody jsem zapomněl, mají sem tam nějaký flíček, ale to není nic zásadního, na těch ostatních jsem našel přece jen polovinu středu jenoho listu kolem dokola hnědou, takže plíseň bramboru by... celý příspěvek >
Herman, 14.8.2021
Krk na to samozřejmě nedám, ale vzhledem k tomu, že uvádíte stejnou nadmořskou výšku jako u mě a lepotice tady taky začínají padat, navíc plody na fotkách mají zelenou dužninu, tak by to lepotice být mohla. Tabulka z Jukky je hezká, avšak Tegera by... celý příspěvek >
Big Red, 23.7.2021 Obsahuje fotku
BIG RED je taky pěkný propadáček z Escande. Tak v únoru vymrzl, zbylo asi pět plodů. Z toho ty, keré dozrály mají mizernou kvalitu. Navíc opěvované Tsunami opět z části odešlo, jako už poněkolikáté. Část stromku najednou zvadne a nazdar. Proč to... celý příspěvek >
Tomcot, 23.7.2021 Obsahuje fotku
K Jirkovu předchozímu příspěvku bych dodal, že tady u mě má Orangered na rozdí od Tomcotu výbornou chuťovou kvalitu. S vymrzáním je Tomcot snad ještě citlivější. Nevím, jestli vůbec mám pravý Tomcot. Letos ani nějak zvlášť nevybarvil, což může jítt... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika