Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jayhaven, 22.8.2021 Obsahuje fotku
A ještě jednou letos povedený JAYHAVEN.
Princess nahrada za Suncrest?, 22.8.2021 Obsahuje fotku
Přesně v duchu předchozího příspěvku, jen těch strupů letos ještě přibylo.
Fortune, 22.8.2021 Obsahuje fotku
Asi je to každému srdečně jedno, ale já bych se dokázal "naprat" těhle plodů stejně jako pan SPCH lepotic.  Těhle vylepšených divokých myrobalánů. 
Meruňka Rakovského, 22.8.2021 Obsahuje fotku
No nevím. Plod byl sice ukrytý pod listy, proto není vybarvený, ale stejně se mi to nějak nezdá.
Elegant Lady, 22.8.2021 Obsahuje fotku
Od ELEGANT LADY si hodně slibuju. Bude pomalu dozrávat, tak doufám, že nebude hnusně. Respektive asi bude, takže uvidíme, co předvede. 
Broskvoň Regina, 22.8.2021 Obsahuje fotku
Broskvoň REGINA, kterou kdysi popisoval v Zahrádkáři pan Tomáš Jan určitě nezklamala, i když v prvních letech to nějak zvlášť nadějně nevypadalo. Při dostatečně teplém počasí je chuť plně sladce broskvová, "náramná". Nejchutnější byly první zralé... celý příspěvek >
Čačanská lepotica, 22.8.2021 Obsahuje fotku
Pan SPCH se napral lepotic, a je fakt, že této sortě není třeba dělat žádnou reklamu. Je to nejběžnější ovoce už desítky let. Jsem příznivcem Čačanské lepotice, i když v tom, abych se jich pořádně napral jako pan SPCH, mi brání dozrávání jiného... celý příspěvek >
Flamingo, 22.8.2021 Obsahuje fotku
Nezbývá, než věřit Jirkovi (FM) popřípadě MUDr Vysloužilovi. Já osobně neznám méně náročnou a přitom tak kvalitativně vyrovnanou broskvoň jako právě FLAMINGO. Na rozdíl například od Redhavenu. Ovšem MUDr Vysloužil má ve vlákně veličenstvo Redhaven... celý příspěvek >
Zelena rengloda, 22.8.2021 Obsahuje fotku
Bohužel je to tak. Něco jiného bylo v minulých letech pár výběrových plodů na stromě a něco jiného jsou letošní obsypané větve plody. Na rozdíl například od Velkopavlovické meruňky, která byla taktéž obsypaná a přesto byla kvalitativně úžasná, tak... celý příspěvek >
Čačanská lepotica, 16.8.2021
Snad to tak bude. Minulý rok se to také zlepšilo. U Čačanské lepotice rozhodně neplatí, že první plody jsou ty nejlepší. Tyhle letošní první plody nešly od pecky a švestková chuť nulová. Ty Katinky přece jen některé šly, i když né všechny. Myslím tím... celý příspěvek >
Broskvoň Harnas, 16.8.2021
Díky Vašim příspěvkům bych nový stromek Harnasu koupil, ale musel by být na nějaké jiné podnoži než broskvoňovém semenáči.
Veecot (*Vineland, Ontário), 16.8.2021
Otázka je čím opravdu trpí Aurora a Tsunami. Jirka (FM) kdysi nějakou chorobu u těchto dvou odrůd jmenoval, ale už nevzpomínám jakou. Aurora postupně odcházela od shora dolů. Na Tsunami každým rokem něco znenadání zaschne. Letos to bylo až po... celý příspěvek >
Koupit Fairhaven?, 16.8.2021
Ještě k dotazu pana PP ohledně Fairhavenu z vlákna Redhaven. Nemám s Fairhavenem žádnou pozitivní zkušenost a rozhodně bych míso něj doporučil FLAMINGO, které má chutné plody za všech okolností. Ovšem ve vyšších polohách to nemusí platit. Tady u mě... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.8.2021
Zdálo se mi to divné, tak místo lovení na internetu, jsem si vzal do ruky návod k použití u CHAMPIONU 50 WP a tady je jasně uvedeno, že u plísně bramborové na rajčatech je po aplikaci přípravku OL 7 dnů. Takže nejenom na bramborách, ale i na... celý příspěvek >
Harlayne, 15.8.2021
Omlouvám se, ale na obou Hargrandech jsem to letos nezvládl, moje chyba. Jinak mně psal pán z Chrudimska přesně to, co znám z Hargrandu já. Velice mu chutnala a oceňuje tu zvláštní příchuť. Harlayne má trošku jinou chuť. Překvapila mě ta plnost a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika