|
Ovocné stromy u pole, 7.12.2016 zasadil jsem je 300 metru viděl jsem je rodit u kladna pan na mandlonove semenače očkoval broskvoně znamy je ma u České lipy |
 |
Ovocné stromy u pole, 7.12.2016 většinou je to po osmi kusech od druhu jsou to mlade stromky tak teprve uvidimejak to zvladneme |
 |
|
 |
Ovocné stromy u pole, 7.12.2016 ty jablka jsem sazel na A2 vysokokmen mame i jedlé kaštany mandloně višně třešně švestky hrušky jeřabiny a lavičku pro kolemjdouci stromky kminky obaluji kraličím pletivem |
 |
Ovocné stromy u pole, 6.12.2016 přesně to jsem udělal před třemi roky ok akorat jsem z pronajmu vyhnal podvodniky a ma to kamarad s kterym funguje spoluprace sad parada a kolem mezi stromky taky travu musim 3 x za rok posekat a z jara když to kvetlo vnoučata nechtěli ani domu... celý příspěvek > |
 |
Kadibudka - plánek, 24.11.2016 hlavně aby byla kadibudka dost vysoka když vas navštivej rodaci z vychodu počitejte že pracuji vestoje |
 |
Broskvová sezóna 2011, 24.11.2016 mival jsem asi 10 odrud nyni jen Hanbirgr Redhaven Synfonije |
 |
První klobásky, 20.11.2016 prvni klobasky jsem dělal s dědou od r 1963 on v te dilne od r 1920 do 1976 pišete zajimave věci děda by mi za to dal pohlavek |
 |
Zasilková zahranictví, 20.11.2016 zahradnictvi na zazvorce mne sklamala kvalitou stromku kdybych broskvoně přebiral osobně omlatil bych jim je o hlavu |
 |
Založení sadu v podhůří Šumavy - výběr odrůd, 11.11.2016 červené letni Hanu mame doporučuji červene sladke vonavé prusvitné letni bych nesazel jinak jsem viděl na zahrádkach v Nové Peci na Šumavě merunky a broskve a je to 730 metu a u Švancer kanalu vysazené nove jablka ve 810 metrech |
 |
Plnicka klobas, 8.11.2016 jednou rukou točim klikou u naražky pomaly chod na převodovce a druhou odebiram děda měl litinovou od r 1920 je to každyho vec jak se rozhodne vidim to jako špatnou volbu je to jako když dbočím řezat zavit na truce starou zavitnici bez račny a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Plnicka klobas, 8.11.2016 je to patlani a když si představim pracně to davat do maleho prostoru ještě točit a odebirat střivko no když mate tři ruce tak jste šikovnej |
 |
Škumpa, 7.11.2016 nic horšiho jsem nezažil |
 |
Plnicka klobas, 4.11.2016 no my to dělame později druhy den škvařime sádlo vloni pět kyblu do jaternic nedaváme ryži ale žemli do šedesatek tlačenkovejch střev jsem plnil prejty i tlačenky naražkou šlo to perfektně rychle pak člověk pozná jakej je perfektni pomocník... celý příspěvek > |
 |
Plnicka klobas, 4.11.2016 k zabijačce se vstava za tmy aby se zatopilo v kotli aby se vařila voda a než pžijedou pražaci v jedenact je už gulaš a vařeny maso prejt ma řeznik na štočku a naraží rukama do střívek jaternice a jelita |
 |
Plnicka klobas, 4.11.2016 je to každého rozhodnuti já si nebudu pořizovat roubovací kleště a elektrickou naražku ale mam ručni z převodovkou na generace paradni prace s tim mlynkem je to všude |
 |