Příspěvky uživatele - 213.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s květy na paprikách doma za oknem, 27.4.2012
Asi je třeba individuální přístup.Já když ty první květy nevyštípu tak ty další opadávají.První urodu mam koncem června a další až v srpnu.
Zelená plíseň na cibulích tulipánů, 24.4.2012
Teď už tulipány kvetou, ty cibulky jsou asi do kompostu.
Elektroventil z pračky, 21.4.2012
Tak v tom případě troje digitální spínačky po 200 kč.Nic chytřejšího mě zatím nenapadá.Určitě by to šlo elektronicky, to je ale složitější.Možná že bude mít někdo lepší nápad.
Vodárna darling m 100 a vzduchový regulátor AKL, 21.4.2012
Nádobu zcela vypusťte, nesmí v ní zůstat voda a znova napustit.Nějaký čas to vydrží.Na čerpadle vyšroubujte ventilek kde byla hadička k regulátoru a vyměňte za nový se šroubkem.
Elektroventil z pračky, 21.4.2012
Chcete tři ventily a tři časy nebo tři ventily ve stejný čas?
Spravne pestovanie vnatoveho petrzlenu, bazalky, pazitky, 19.4.2012
Petržel se nepikíruje.Když naseju řídce nevzejde vůbec, volně tak se špatně okopává, hustě tak jde zase špatně protrhávat.V posledních letech mě několikrát nevzešla vůbec asi vadná semínka.Když jsem měl vlastní semínka tak klíčila i po pěti letech.
Čím natřít nový skleník, 19.4.2012
Polykarbonát se snad nevrtá, nejsou na to příchytky?Barva se mě osvědčila fermežová zkladní ale určitě je už něco lepšího.
Ničení vytrvalých plevelů pod keřovými rybízy Roundapem, 16.4.2012
Potom co mě jen výpary z roudapu zahubily pěkný pětiletý stromek odrůdy Vanda už v užitkově zahradě nepoužívám.Na pýr, plevel rycí vidle, motyku,pot a ničit a ničit.
Kočka ve skleníku, 10.3.2012
Jak může kočka do skleníku?Je-li půda mokrá tak do ní kočka nehrabe.
Čerpadlo do kopané studny 9m, 8.3.2012
SVA čerpadla jsou velice spolehlivá, až na tu hlučnost.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 14.2.2012
Moje sýkorky jenom ořechy, slunečnici ani lojovou kouli nechtěji.Čím to asi je?A co mám dát kosům, zjistil jsem že mají taky žízeň protože jak v neděli tálo pily vodu ze žlabů.
Roubování třešně, 5.2.2012
Pokud budete roubovat ze stromu na strom, tak pouze kopulací a to hodně brzo úspěšnost je vysoká.
Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012
Toto je nejúčinější větrání.
Skleník ze dřeva, 31.12.2011
Dříve zahradníci nepoužívali jiná okna než dřevěná.Používaly je i na skleníky, měly k tomu takové plechové spojky kterýmy to bez šroubování spojovali.Jak to dlouho vydrželo nemám tušení.
Skleník ze dřeva, 29.12.2011
Požijete-li borovici tak 15-20 let.Mám pařeništní okna ale ze smrku ošetřována občas fermeží a jsou po této době ještě ucházející.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika