|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Z ceho udelat visnovku, 17.6.2019 Vykašlete se na puristické recepty internetových likérníků. Nasypte višně, zalejte vodkou a nechte naložené aspoň měsíc. Přidejte pár jader, jak radí MV, ne moc. Používám vypeckované, výhoda je, že se pak dají použít třeba do mufinů. Slitý likér... celý příspěvek > | | Životnost svíčky brisk N17C v motoru jikov, 16.6.2019 A jak to má kdo vědět? Já se jich zeptat nepojedu. Tak ho kupujte jinde! | |
| | Životnost svíčky brisk N17C v motoru jikov, 16.6.2019 Máte moc bohatou směs, možná hodně oleje. Snad je vysoká hladina paliva. Nechte vyčistit a seřídit karburátor. | | Životnost svíčky brisk N17C v motoru jikov, 16.6.2019 A co se stane, jak vypadá? | | Okurka salátová Ofelie F1, 15.6.2019 Slepičince jsou dost na růst, ale rostou dobře. Dával bych Kristalon plod. Až začnou plodit, pak ty slepičince. | | Okurka salátová Ofelie F1, 14.6.2019 Těžko říct. Okurky potřebují rychle přístupné živiny. Musí se stále přihnojovat slabšími dávkami. | | Zapalovací cívka - je to možné?, 6.6.2019 A není to jedno? K čemu by to bylo, cívka nedává, motor nejde, zahřát se nemůže. Kdyby ji ohřál, dávala by? To by musel před startem cívku ohřívat. | | Borůvky - okyselení vody, 4.6.2019 Nijak. I dkyž vodu okyselíte, ty alkálie z ní nikdo nevyndá a ty jsou problém. Musela byste zalévat destilkou, pěstovat v rašelině bez jakýchkoliv stop vápna. | | Zapalovací cívka - je to možné?, 3.6.2019 Možné je cokoliv. Cívka odjede nejčastěji tím, že se probije. Vysoké napětí prorazí izolaci vinutí a buď drát přepálí, nebo zkratuje. Méně časté je, že se třeba uklepe drát od připojovacího kontaktu. | | Rajčata po přesazení - postižení listů, 1.6.2019 Já bych s tím UV vlivem docela souhlasil. Nestává se, že by listy byly poškozené když přesazuju do skleníku. Při sázení ven se to stává, i kkyž rostliny přikryju netexem. Ale za chvilku ta pravá plíseň opravdu vypukne, je červen a u nás už brambory... celý příspěvek > | |
| | Pokus s bramborami, 31.5.2019 Tak nás poučte, jak to v praxi (té přízemní, obhrouble spotřebitelské) praxi funguje. Vyseju semena brambor, zjara, dřív to u nás nejde. A sklidím co, kolik a kdy? | | Broskvoně - každoroční ztráty, 31.5.2019 Takže broskve nic, mráz to všechno zlikvidoval, vzal i višně, třešně a další ovoce. Takže zas mám jen dřevo do drtiče. Už mně to přestává bavit. | | Motorový olej, 27.5.2019 Já nevím, motory mívají měrku. Jestli tam není, jsou to mamlasi. | | Pokus s bramborami, 23.5.2019 Nezlobte se, ale vy jste nějakej google-zahradník. Jak můžete jedním rázem zkoušet odolnost a přitom ošetřovat chemií. Jak můžete při tak hlubokém výzkumu nemít ani páru o mandelince a plísni? Stavíte dům od komína. Nemáte základy, a chcete dělat... celý příspěvek > | | Pokus s bramborami, 23.5.2019 Moje děti (a vnoučata) projevují zájem o brambory pouze pokud jsou na talíři, pak hodnotí jejich poživatelnost. Pouze dvoustupňově - hnusný/normální. A na experimenty nemám čas, jsem rád, že dokážu udržet zahradu v chodu a ochránit ji aspoň... celý příspěvek > | |
|
|
|
|