Příspěvky uživatele - 160.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 10.7.2015
V čem je prosím Black D. a Hollywood velmi náročný. Děkuji.
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 10.6.2015
Tak chutná jim téměř vše, ale především ze stromů a keřů. Z mísy je to poslabší. A také vždy to nejranější. Např. skoré švestky, byť chuťově slabší, mají větší úspěch jak ty pozdní. (ty putují do bečky) Proto také hledám něco nového a... celý příspěvek >
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 9.6.2015
Protože už mám Althanovu, Nanciskou, Špendlík, ale také Čačanku, Durancii, Bryskou, Domácí, Stanley a hodlám ještě pořídit nejakou ranou (Topfirst nebo Herman), chtěl jsem něco odlišného. Vnoučata jsou malá a jezdí velmi často a to i během roku,... celý příspěvek >
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 9.6.2015
Dobrý den. Rád bych po skácení břízy vysadil u chaty na přistínění nějakou Blumu. Kromě ochrany oken před sluníčkem by měl strom pěkně vypadat a plody chutnat vnoučatům. Ptám se tedy, máte-li nějaké doporučení. Na netu jsem našel nějaké tipy, ale... celý příspěvek >
Vadnutí větviček jabloně, 9.6.2015
tu a tam... většinou ty nejvyšší...
Vadnutí větviček jabloně, 9.6.2015
U Rubinoly semenáč, u Red D. nevím přesně, je z netu ale všude se uvádí M9 nebo MM106
Uvadnutí Acer palm. Taylor, 9.6.2015
Děkuji... utopený asi nebyl... větvičky byly v první fázi zelené, ale záchrana se nedaří...
Uvadnutí Acer palm. Taylor, 9.6.2015
Dobrý den. Zjara vysazený javor do volné půdy u jezírka v blízkosti několika dalších javorů během tří dnů uvadl. Suchem netrpěl, krásně narůstal, při odjezdu z chaty ani náznak vadnutí a po příjezdu smrt. Kořeny v balu byly neporušeny. Tytéž javory v... celý příspěvek >
Vadnutí větviček jabloně, 9.6.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den. Na asi pětiletých jabloních Rubinola a Red Devil mi zničeho nic začaly vadnout konce větviček. Vodu měly, nestříkal jsem zrovna, škůdce jsem nenašel... Poraďte co je špatně. Děkuji.
Tvarování třešně, 13.4.2015
Díky, myslel jsem si to i když na předčasný obrost mi to připadalo silné. Také výška koruny mi nevyhovuje. Jen jsem měl strach z toho radikálníjo střihu.
Tvarování třešně, 12.4.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den... přišla mi stejná odrůda na stejné podnoži. Má poměrně silný terminál zastřižený asi v metru a půl kvůli přepravě. Ale zhruba z poloviny vychází tři větve silné téměř jak tužka (+jedna slabší). Co mě ale zaráží je, že jsou pod... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika