|
Příspěvky uživatele - 82.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Copak je to za rostlinu?, 5.2.2010 Voskovka. |  | 2 druhy ovoce na jednom kmeni, 26.3.2008 Mám třetím rokem na slivoňové podnoži naroubovanou zelenou renklodu a naočkovanou broskvoň Fairhaven. Obě odrůdy plodí, ale stromek má prakticky dva kmínky, které si konkurují. |  |
|  | správný výběr, 23.3.2008 Vzhledem k tomu, že k výsadbě broskvoní se doporučuje vykopat jámu o prům.1m a hlubokou 0,6m, tak bych si se spodní vodou 1m hlavu nelámal. A nelámal bych si jí ani při pěstování ostatních ovocných stromů, když budou na zákrskových podnožích. Mnohem... celý příspěvek > |  | Vhodná odrůda broskvoně, 23.3.2008 U vás bych zkusil i Fairhaven a Cresthaven, sám je mám v 380m.n.m. |  | broskvoň z pecky, 23.3.2008 Všechny broskvoně, mimo palmet, pěstuji tak, abych plody sklidil bez pomoci žebříku. |  | Prosím o radu, ochrana před mrazy, 23.3.2008 Já to zkoušel v minulých letech s karcherem a docela s úspěchem. I když nebyl zapnutý (kvůli hluku v noci), při napojení na vodovod to dělalo docela pěkný rozstřik. |  | Hledám odrůdu broskvoně, 23.3.2008 Doplním z literatury: odrůdy s typem květu "miskovitým" poškozují v předjaří poklesy teplot pod -3st., odrůdy s typem květu "zvonkovitým" snášejí poklesy teplot až na -5st.. Tento rozdíl teplot může být na českolipsku pro dobrou... celý příspěvek > |  | vysadba do studeneho koutu bez slunicka, 23.3.2008 Já bych tam nic nesázel ale udělal bych tam kompost, tam by měl nejideálnější podmínky. |  | Nejchutnější odrůdy broskví, 21.3.2008 Souhlasím, variabilita odrůd je již tak vysoká, že můžeme sklízet od začátku prázdnin do poloviny září. Jsem z Č. Budějovic a mám pro svou potřebu odrůdy Redwin-bělomasá, dozrává zač. července a dále postupně Earliglo, Sunhaven,Redhaven, Fairhaven a... celý příspěvek > |  | Prosím o radu, ochrana před mrazy, 21.3.2008 Souhlasím, je to tak. |  |
|  | Meruňka kvete II, 21.3.2008 Broskev, pokud má květy zvonkovitého tvaru, vydrží v pohodě do -4st. |  |
 |
|
|
|