|
Příspěvky uživatele - 248.54
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Tak jsem si myslel, jak jsem to vymáknul s drenážkami a , 27.5.2007 několika set litry rašeliny, ale proti Vám jsem amatér : - D
Ale jsem rád , že naše podobné zkušenosti platí. Rašeliny (jakékoliv) co to dá, vody a hnojiva také co to dá a na jaře prostříhat - prostě bomba.
Borůvek síla , máte pravdu, že je... celý příspěvek > | | Co funguje nádherně a tisu tím neublížíte je , 15.5.2007 použití domácího detergentu - vezměte obyčejný jar, nařeďte jej tak 3 až 5 dílů vody : 1 díl jaru. Dejte do postřikovače, a tis pečlivě postříkejte. Druhý den opláchněte vodou.
Puklice se udusí. Takhle velmi jednoduše... celý příspěvek > | |
| | pokud nevzniknou plody a máte okolo velký bal rašeliny, 15.5.2007 Skurtečně velký, klidně několik desítek litrů , nejspíš jste je usušila. Borůvky jsou prostě takřka " neutopitelné". Dám Vám příklad v posledních dnech opravdu velmi vydatně pršelo, v neděli byl první hezčí den , jdu na zahradu, v nádobách vidím... celý příspěvek > | | OK, díky za diskusi :-), 14.5.2007 Já jsem sice nezřízeným optimistou, ale i přes tento fakt je asi jenom minimum věcí se kterými bych nesouhlasil.
Ale abych byl pro Vaše pobavení trochu paranoidní - víc než stopové množství chemie v řekách mivadí brainwashing... celý příspěvek > | | Asi se zaregistruji :-) Skutečně nemám (naštěstí), 13.5.2007 zapotřebí prodávat pod cenou nejspíš někde rozkradený roudup , inzerent tom nejpíš nesmírně zbohatne :-)) zvlášť když jej trochu naředí...Za pár let rozkrádání pořídí třeba motorovou motyku.:-)) Souhlasím s Vámi, že pokud člověk... celý příspěvek > | | Škoda, že vaše zkušenost nemá paušalizující pravdivost, 13.5.2007 Pokud máte tento plevel v teritoriu, kde je mu skutečně dobře a má zde například z hlediska skladby půdy a vlůhkosti optimální ppodmínky, "nevysekáte" ho, ani kdybyste měl kosu, či sekačku přirostlou k rukám... | | Co s dlouho neudržovaným trávníkem., 13.5.2007 Nabízím dýmku míru, pokud jsem to pochopil dobře, nejste nejspíš ctitel fundamentalistických přístupů a extrémů, ať jsou jakékoliv. Já také ne, metody chemické a mechanické kombinuji a v okolí se posmívám sousedům, kteří chemizují... celý příspěvek > | | Proti tomu žádná, jistě nemá smysl používat chemii každý den, 11.5.2007 Stejně nesmyslné je i snaha ale za každou cenu se jí vyhýbat... | | Prosím, neberte to osobně, ale prostě nevydržím nereagovat - lehká chemie a farmacie mne živí celý život, 11.5.2007 Ale charakterizovat výsledky sofistikovaných analytických metod, používaných týmy, které ortodoxně dbají na nestrannnost slovy "nevěřím" "pšoukům" je ryze EMOTIVNÍ argumentace, která nemá nic společného s tím, čemu moderní věda říká... celý příspěvek > | | Myslím, že máte pravdu. A nemám důvod Vám nevěřit, 11.5.2007 Nicméně rašelina je jistota, a v dnešní době, kdy je dostupná, není nic jednoduššího, než koupit velký pytel a dát jej do sadbové jámy. | |
| | Pokud disponujete několika životy a máte času nazbyt, jde jistě o dobrou radu, 9.5.2007 Ale stejným způsobem byste ála Mičurin mohl začít z pláňat šlechtit jonathany.
Speciálně roundup je chemie, která je natolik fragilní, že z ní po několika dnech nezůstane ani pšouk... | | Hrabanka není optimální, rašelina je proti ní skutečně kyselá, 9.5.2007 Druhá věc je závlaha, i na podzim, když je už velmi chladno, nebo v časném jaře můžete borůvku usušit.(rašelina má i tu výhodu, že se ve srovnání s hrabankou chová jako houba) Stačí prostý pokus - strčit do rašeliny ruku, pokud je suchá,... celý příspěvek > | | Jak poznáte kvalitní věc?, 4.5.2007 většinou je drahá.. | | Záleží na tom, jaký Plast je použitý, 4.5.2007 Ale masivní plastové šasi Vás přežije. Pokud bych nebyl lakomý, asi bych nepohrdl sekačkou solo se šasi z lité lehké slitiny. Ale Viking, jonsered, ale i ALKO v plastu nemáte šanci utahat, nebo zničit. | | Benzinová sekačka, 4.5.2007 Moc jste mne pobavil! Podpoříme vítězství marketingu nad zdravým rozumem
Tj kupte si neznačkovou napodobeninu za cenu profi sekačky ála SOLO
:-))) | |
|
|
|
|