Příspěvky uživatele - 248.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tak jsem si myslel, jak jsem to vymáknul s drenážkami a , 27.5.2007
několika set litry rašeliny, ale proti Vám jsem amatér : - D Ale jsem rád , že naše podobné zkušenosti platí. Rašeliny (jakékoliv) co to dá, vody  a hnojiva také co to dá a na jaře prostříhat - prostě bomba. Borůvek síla , máte pravdu, že je... celý příspěvek >
Co funguje nádherně a tisu tím neublížíte je , 15.5.2007
použití domácího detergentu - vezměte obyčejný jar,  nařeďte jej tak 3 až 5 dílů vody : 1 díl jaru. Dejte do postřikovače, a tis pečlivě postříkejte. Druhý den opláchněte vodou. Puklice se udusí. Takhle velmi jednoduše... celý příspěvek >
pokud nevzniknou plody a máte okolo velký bal rašeliny, 15.5.2007
Skurtečně velký, klidně několik desítek litrů , nejspíš jste je usušila. Borůvky jsou prostě takřka " neutopitelné". Dám Vám příklad v posledních dnech opravdu velmi vydatně pršelo, v neděli byl první hezčí den , jdu na zahradu, v nádobách vidím... celý příspěvek >
OK, díky za diskusi :-), 14.5.2007
Já jsem sice nezřízeným optimistou, ale i přes tento fakt je asi jenom minimum věcí se kterými bych nesouhlasil. Ale abych byl pro Vaše pobavení trochu paranoidní - víc než stopové množství chemie v řekách mivadí  brainwashing... celý příspěvek >
Asi se zaregistruji :-) Skutečně nemám (naštěstí), 13.5.2007
zapotřebí prodávat pod cenou nejspíš někde rozkradený roudup , inzerent tom nejpíš nesmírně zbohatne :-)) zvlášť  když jej trochu naředí...Za pár let rozkrádání pořídí třeba motorovou motyku.:-))   Souhlasím s Vámi, že pokud člověk... celý příspěvek >
Škoda, že vaše zkušenost nemá paušalizující pravdivost, 13.5.2007
Pokud máte tento plevel v teritoriu, kde je mu skutečně dobře a má zde například z hlediska skladby půdy a vlůhkosti optimální ppodmínky, "nevysekáte" ho, ani kdybyste měl kosu, či sekačku přirostlou k rukám...
Co s dlouho neudržovaným trávníkem., 13.5.2007
Nabízím dýmku míru, pokud jsem to pochopil dobře, nejste nejspíš ctitel fundamentalistických přístupů a extrémů, ať jsou jakékoliv. Já také ne,  metody chemické a mechanické kombinuji  a v okolí se posmívám sousedům, kteří chemizují... celý příspěvek >
Proti tomu žádná, jistě nemá smysl používat chemii každý den, 11.5.2007
Stejně nesmyslné je i snaha ale za každou cenu se jí vyhýbat...
Prosím, neberte to osobně, ale prostě nevydržím nereagovat - lehká chemie a farmacie mne živí celý život, 11.5.2007
Ale charakterizovat výsledky  sofistikovaných analytických metod, používaných týmy, které ortodoxně dbají na nestrannnost slovy "nevěřím" "pšoukům" je ryze EMOTIVNÍ argumentace, která nemá nic společného s tím, čemu moderní věda říká... celý příspěvek >
Myslím, že máte pravdu. A nemám důvod Vám nevěřit, 11.5.2007
Nicméně rašelina je jistota, a v dnešní době, kdy je dostupná, není nic jednoduššího, než koupit velký pytel a dát jej do sadbové jámy.
Pokud disponujete několika životy a máte času nazbyt, jde jistě o dobrou radu, 9.5.2007
Ale stejným způsobem byste ála Mičurin mohl začít z pláňat šlechtit jonathany. Speciálně roundup  je chemie, která je natolik fragilní, že z ní po několika dnech nezůstane ani pšouk...
Hrabanka není optimální, rašelina je proti ní skutečně kyselá, 9.5.2007
Druhá věc je závlaha, i na podzim, když je už velmi chladno, nebo v časném jaře  můžete borůvku usušit.(rašelina má i tu výhodu, že se ve srovnání s hrabankou chová jako houba) Stačí prostý pokus - strčit do  rašeliny ruku, pokud je suchá,... celý příspěvek >
Jak poznáte kvalitní věc?, 4.5.2007
většinou je drahá..
Záleží na tom, jaký Plast je použitý, 4.5.2007
Ale masivní plastové šasi Vás přežije. Pokud bych nebyl lakomý, asi bych nepohrdl sekačkou solo se šasi z lité lehké slitiny. Ale Viking, jonsered, ale i ALKO v plastu  nemáte šanci utahat, nebo zničit. 
Benzinová sekačka, 4.5.2007
Moc jste mne pobavil! Podpoříme vítězství marketingu nad zdravým rozumem Tj kupte si neznačkovou napodobeninu za cenu profi sekačky ála SOLO :-)))
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika