Benzinová sekačka
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 25.12 (?), 14.9.2008 12:39
Úsměvné, 1*za 2 roky vyměnit řemenici a klíňák.
TDL484TR, mám také 10 let, olej jsem vyměnil po 2 a po 4letech, od té doby nic, nůž jsem nechal nabrousit jednou, asi před rokem a jednou jsem seřizoval pojezd. Seče 800m2, kus ve svahu, tankodrom po krtcích. Takže to byla super volba. Přestože nejsem příznivce Bédi Trávníčka a jeho rádoby slev, tak až sekačka nevydží, tak půjdu zase k němu. Koupili jsme u něj i křoviňák, taky super. Jen pilu jsem si letos koupil u Husqvarny. Přeci jen co můžou Italové vědět o řezání dřeva? :-)
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.54 (?), 4.5.2007 5:20
Moc jste mne pobavil! Podpoříme vítězství marketingu nad zdravým rozumem
Tj kupte si neznačkovou napodobeninu za cenu profi sekačky ála SOLO
:-)))
|
|
|
|
|
|
|
jupako - (10), 18.3.2007 20:34
Každopádně kovové šasi, záběr do 50 cm, pojezd, motor Briggs, Honda, MTD. Výkon to záleží na tom, jaký máte terén a peněženku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.54 (?), 4.5.2007 5:23
Ale masivní plastové šasi Vás přežije. Pokud bych nebyl lakomý, asi bych nepohrdl sekačkou solo se šasi z lité lehké slitiny. Ale Viking, jonsered, ale i ALKO v plastu nemáte šanci utahat, nebo zničit.
|
|
|
|
|
|
|
host - 161.9 (?), 20.3.2007 22:49
Co se týká skutečnosti, zda jsou, nebo nejsou značky sekaček firmy Mountfield známé, se možná rzluští, když se podíváme na to, pod kterými značkami Global Garden Products sekačky nabízí - Mountfield, Stiga, Dolmar, ... a to nemluvím o tzv. riderech
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 161.9 (?), 21.3.2007 16:21
Souhlas, je to skutečně tak, i když existuje v Anglii firma Mountfield, která opět patří do GGP ... a tato je výrobcem sekaček, kultivátorů, riderů, ...
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.237 (?), 7.6.2007 12:52
a tato anglicka firma sa na svojom webe zvyraznenym upozornenim brani pred neautorizovanym pouzitim jej mena pri predaji kosaciek.
|
|
|
|
|
|
|
host - 173.202 (?), 10.6.2007 14:50
Ahoj lidi,
potreboval by som poradiť: požiadavka 3000m2, hlavne mulčovanie, teren je cca 30° v 10% a cca 15°v 9°%, pričom je celý ešte naklonený asi v 10°. Doteraz kosene 3x do roka, odteraz chceme častejšie, ale len mulčovať a okolo plotu a stromov len krovinorezom. Na svaahovitý terén by pol najlepší 2T, ale ešte som niekde počul, že aj 4T to zvládne v náklone, pokiaľ má tlakové mazanie (teda nie rozstrekom, kde pre väčšom nakolneni môže dôjsť k zadretiu motora.
Ak na to pozeram, tak 4T s tlakovým mazaním je BS Intec6,5, Kawasaki 6HP FJ180. Mate aj ine skusenosti ? Asi budem vyberat kosacku podla toho...ako prvz vitazi mulcovac AS - dvojtakt. Ale viac by som inklinoval ku kombikosacke, ktora by zvladla cely teren..., teda aj prudsi sklon...
Poradíte mi prosim ???
laik Xixo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|