Příspěvky uživatele - 248.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Použijte Killer Dust, 3.6.2007
Práškový insekticid - modrý prášek, mravence vyhubíte razdva.
Jednoznačně silnou fólii, 3.6.2007
Doporučuji jednoznačně silnou fólii!
Spálený trávník, 3.6.2007
Klid - na obzvlášť zrušená místa dosijte semínko, jinak doporučuji koupit sypací vozík. ten s rotačním rozmetadlem je lepší (V OBI je právě nyní dost dobrá akce, takový vozík je tam za polovinu standardní ceny, cca 800Kč). Se sypapacím vozíkem se... celý příspěvek >
Mám zahradu (1000m2), které vládli drobní hlodavci., 3.6.2007
Postupně jsem pořídil tři kočičáky. Mám po problému, jenom podotýkám, že kočka potřebuje péči. Dobře (doma) živená kočka zabíjí myši jenom pro potěšení. Dokáže jich pak povraždit i několik za noc. Představa, která přžívá ještě občas v hlavách... celý příspěvek >
Probíralo se to zde mnohokrát - usušil jste je, 3.6.2007
Dejte si zde do vyhledávání heslo Kanadské borůvky.
Kanadská borůvka - místo pěstování, 30.5.2007
Probíralo se to zde mnohokrát - zadejte do vyhledavače na těchto stránkách heslo Borůvky kanadské a naleznete rozsáhlou diskusi- ve zkratce, vezměte nekolik desítek, či stovek litrů rašeliny , vykopejte jámu na dno můžete dát igelit, nasypte... celý příspěvek >
Přemnožení konvalinek, 28.5.2007
Bofix, sterane je bezpečně selektivně zahubí!
TAkhle kovaný ve složení Cerelitu bohužel nejsem, 28.5.2007
Jenom z praxe vím, že mé borůvky jsou brutální keře obalené plody a mohutně přirůstající (hnojím hnojivy na azalky a rododendrony, event  borůvkly) a vím, že můj úhlavní kamarád, který hnojil Cerelitem a NPK  poslal borůvky do věčných... celý příspěvek >
dotaz na zalévání - nemusíte se bát, 28.5.2007
Pokud budete mít okolo mohutný bal rašeliny, standardně upravovaná voda neublíží. Hnojte mohutně speciálními hnojivy na rododendrony. A použijte čistou rašelinu.
Já také ne :-)), 28.5.2007
Já jsem na hranici čtvrtého decenia.
Postříkejte podruhé - zahubíte to , co , 27.5.2007
Vzešlo ze semen plevelů. Po té (pokud nejste perfekcionista) nemusíte rýt (i když by to asi bylo lepší. Ale pokud na trávník spěcháte buď mělce (velmi zryjte - cca 1O-15 cm, uhrabte a zasijte a zaválcujte). A nebo to "flákněte ,  rozrušte... celý příspěvek >
Zdravím Vás pane Vysloužile, 27.5.2007
Kunerol bylo, pokud se nemýlím komerční označení za války (nebo před válkou?) vyráběného ztuženého tuku. Brrr. Hera, věrná sestra másla a dávení..
Co funguje nádherně a tisu tím neublížíte je, 27.5.2007
Jak vidíte, přes to, že hájím Rundap, rád pracuji s decentnější chemií. Add detergent - máte samozřejmě pravdu, že biologicky odbouratelný by byl lepší.  Samozřejmě standardní detergent "na nádobí" je trochu hulvátský, ale je relativně fragilní.... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 27.5.2007
Pokud k nim je špatný ale možný přístup, můžete použít hasičský recept- pokud mužete hnízdo rozrušit a postříkat, použijte koncentrovaný roztok saponátu- včely se udusí. je to účinější než postříkání hasičákem  CO2, kdy je zmrazíte. Ale dobře... celý příspěvek >
V žádném případě nesmíte požít hnojivo s vápencem. , 27.5.2007
Používejte jenom speciální hnojiva na Azalky, Rododendrony, nebo borůvky. Ideálně s rohovinou. Nevhodným hnojivem můžete borůvku zahubit takřka na počkání.
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika