|
Semenáček broskvoně?, 21.5.2015 Vzít do ruky pracovní nástroj a rostlinku vyrejt.
opatrně oddrolit zeminu od kořínku a pokud tam nebude pecka tak je vše jasné. Když to bude mít pecku můžete někam přesadit zapěstovat atd...
Já to odhaduji na plevel ale 100% jistotu budete... celý příspěvek > |
 |
Jak zkrotit meruňku, 12.5.2015 Meruňky jako takové vytvářejí nejdelší přírustky z ovocných dřevin. když tomu přičtete zmlazení, nebo střih - přírustky mají bez problému i 2m. Můj názor na zaštipovaní není kdy a jak, Ale jdu kolem stromu vidíl půlmetrový šlahoun, který se mi nelíbí... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Plody na mladých meruňkách, 12.5.2015 Až budou plody větši tak je proberte tak aby se nedotýkali mezi sebou.
Pokud zasadíte nový stromek tak odstranit všechny květy/plody. následný rok klidně vše ponechat ono stejně většina spadne. před týdnem na meruňce zasazené v jaře 2013 bylo... celý příspěvek > |
 |
Mravenci na ovocných stromech, 12.5.2015 Mě se osvědčilo velmi brzo z Jara než se začnou objevovat zelené pupeny. napatlat na kmen kolem dokola tak 1cm silný pás tohoto lepu: chemstop250. Tento lep musíte průběžně obnovovat pač když na to spadne list funguje to jako most.
nevýhoda tohoto... celý příspěvek > |
 |
Merunka a nejen ta, jake podnoze do maleho prostoru 2,5m sirka, 23.2.2015 Až teď jsem si všimnul že Jih máte směrem k tůjím, i tak bych na pozici 1 volil štíhlou vysokou švestku o to více bych nasázel stromů vedle sebe a vybral bych si pak ty nejchutnější |
 |
Merunka a nejen ta, jake podnoze do maleho prostoru 2,5m sirka, 23.2.2015 Máte spoustu požadavků, které aby člověk pochopil tak by si musel text přečíst vícekrát což se vzhledem k délce popisu nikomu nechce.
Kdybych byl na vašem místě řešil bych to takhle: Na Jižní stranu bych dal Meruňku, doprostřed Višeň a na Severní... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez, 27.3.2014 S křoviňákem MS 335.4U mám roční zkušenost a nemůžu si ho vynachválit. křoví do průměru 1 cm bere jako trávu, do 2 cm se musí zpomalit a průměr 3 cm zvládne taky. Spolehlivě startuje na první zatažení. Jediná věc, na kterou je nutno dát... celý příspěvek > |
 |