Příspěvky uživatele - 178.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak loupat ořechy, 6.2.2010
Loni zaschlé rubiny na nejvyšších vrcholcích bylo nezvykle mnoho.Jádra jsou nedotčena, bylo škoda napadené ořechy spálit.Drtím je a dávám ptáčkům.
Jak loupat ořechy, 6.2.2010
Loni padalo také hodně ořechů-přísušků, u kterých byla rubina zcela vyschlá a zčernalá.Důležité je, aby zůstaly nadále suché a zčernalá rubina docela lehce odpadně při louskání uvedenými kleštěmi.Padají-li za mokra, pak pomůže jen rychlé umělé... celý příspěvek >
Jak loupat ořechy, 6.2.2010
Popisovaný louskáček s kuželovitým stupňovitým otvorem je běžně k dostání v obchodech s domácími potřebami a stojí asi 100,-Kč.Vyráběn je více výrobci. Lze s ním louskat i lískové oříšky.   AB
Tajemná oskeruše, 3.2.2010
Také by mě dost zajímala cukernatost sklizeného ovoce např.oproti švestkám a hruškám, dále způsob výroby a proč je kvalitativně hodnocena jako dobrá pálenka.
Za kolik prodat slivovici, 2.2.2010
Tím ale nepopíráte, že oskeruše mají své výrazné aroma, které se nezapře.A mluvím-li o tom, že umí přehlušit jemné specifické vůně jiných destilátů, se možná shodneme.Ne, nechtěl bych pálit ani po nejlepším oskerušovém kvasu, kdy hrozí, že i jemná... celý příspěvek >
Za kolik prodat slivovici, 2.2.2010
V ceníku není uveden destilát z oskeruší.Někde byla zmínka, že jde o nejkvalitnější pálenku.Nejsem jejím ctitelem, ani ji v pěstovaném ovoci nepostrádám.Nechtěl bych ani pálit za někým s oskerušovým kvasem.Pálenky mají výrazný pach a ten se... celý příspěvek >
Ontario a Wagenerovo, 28.1.2010
U Wagenerova jablka jsou také nápadná tupá žebra(4 až 5) a plody jsou velikostí mnohem menší a drobnější než Ontário.Na kořenitou chuť jablíčka rád vzpomínám. AB
Vlašské ořechy - nový recept, 28.1.2010
To je ale věc jiná, jako příklad jste zvolila nejednotný obsah, tam s Vámi mohu souhlasit. Všechny potraviny z pohledu mikrovln se nechovají stejně AB
Vlašské ořechy - nový recept, 27.1.2010
Podle mého pozorování to vypadá jinak.K nejrychlejšímu nárustu teploty dochází uprostřed zahřívaného obsahu a pak se teplota šíří směrem ke vnějšku.Připomíná mi to žhavé jádro zeměkoule.  AB
Vlašské ořechy - nový recept, 27.1.2010
Dost nepříjemné může být mikrovlnné záření i pro nás
Vlašské ořechy - nový recept, 27.1.2010
Přesně tak.U běžného zavařování jde vždy o dosažení a trvání určité teploty, která se dá jednoduše regulovat.Totéž by mělo být dosažitelné i u mikrovlnky.A zde to bez možnosti externího programu(jen ručně)bude komplikovanější.Mám co dělat, abych... celý příspěvek >
Vlašské ořechy - nový recept, 27.1.2010
Z receptu Ing.Balaštíka:         Doba sterilování jedné sklenice: obsah 0,7 l je 5 - 6 minut krát (x)  počet sklenic.(5 sklenic sterilujeme 30 minut). Já osobně v mikrovlnce nesteriluji a moje... celý příspěvek >
Vlašské ořechy - nový recept, 27.1.2010
Přiznám se, že některým pasážím příspěvku dost nerozumím("z jednoho kusu, žbrdlinka "aj.)Puding ani kaši nedělám ,ale nejednou se mně podařilo spálit popcorn .Nepřeji nikomu čichat ten zápach.Znovu varuji před možností... celý příspěvek >
Vlašské ořechy - nový recept, 26.1.2010
Nesporná výhoda zavařování v mikrovlnce spočívá v ohřevu obsahu směrem zevnitř.Bude-li zájem v mikrovlnce zavařovat, pak  použít pouze troubu s otáčivým roštem a bedlivě tuto funkci střežit! Jinak může dojít k přehřátí jen některých sklenic... celý příspěvek >
Vlašské ořechy - nový recept, 26.1.2010
Pro snadnější pochopení rozkmitáním molekul dochází k vzájemnému tření molekul o sebe a tření, jak známo, uvolňuje teplo.Často diskutovaným problémem je vznik tepla třením mozkových molekul o sebe při používání mobilů hlavně dětmi (pracuje se... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika