Příspěvky uživatele - 178.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dvouleté rouby, 25.12.2011
Souhlasím, v Oldenburgovu se sešlo příliš mnoho nectností.  AB
Rondela netlačí, 21.12.2011
U Rondely zkotrolujte funkci ventilů, po dlouhém stání se i gumové těsnění mohlo seschnout a pustit dovnitř vodu.Elektrikář by měl proměřit izolační vlastnosti.Pak nezbude ve svěráku čerpadlo rozebrat a vadné díly po vysušení elmagnetu... celý příspěvek >
Merkur, 19.12.2011
V poslední době počet nových odrůd včetně synonym expandoval geometrickou řadou.Těžko se to sleduje a třídí.Bez PC už vůbec ne.  AB
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 15.12.2011
Snad se někdy najde čas na rozluštění těchto záhad.Ale : buďme rádi, že přišla na svět.Tak, jako mnohé písničky či pohádky.Je to naše "domácí kouzlo".  AB
Degustace jablek v roce 2011, 15.12.2011
...nakoupil u velkopěstitele... Pane Vinšálku, také jsem řešil deficit nákupem u velkopěstitele. Co mě dojalo, když jsem nahlédl do padavek, určených na mošt, že tam byla jablka, konkrétně bezvadné Goldeny, beze skvrny či poškození ale : byla... celý příspěvek >
Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 7.12.2011
Po Václavu Jánošovi se na tomto portále objevil další nadšenec, který se nebojí "trochy" práceJako každý koníček, tak i sadaření je určitým rizikovým pracovištěm, kde na člověka číhá kromě přírodních nesnází také občas nějaká ta zloba... celý příspěvek >
Seříznutý špičák, 7.12.2011
Třešně roubuji zásadně vrcholovým roubem, který dávám "ze stromu na strom".Což tak obdobným způsobem napravit hřích málo zkušeného?Kdysi jsem ale takto také "poškodil" ořešák a dnes je mu přes čtyřicet let bez známky dřívějšího... celý příspěvek >
MM 106, 6.12.2011
Ať dělám co dělám, většinu stromků i stromů mám časem mírně nakloněnou jedním směrem.Včetně ořešáku.Sad je vystaven převládajícím náporům větru z jednoho směru.  AB
Muze liska poborit zed?, 5.12.2011
Lísky bych se nebál, mám na rohu garáže thuji vysokou 12m každoročně osídlenou kalousy na zimu.Zatím nepozoruji, že by thuja zkoušela zvedat základy garáže.Živou myš jsem v okolí domu dávno neviděl.Asi ale dost riskuji.Co říkáte?  AB
MM 106, 5.12.2011
Přemostění (bypass)jsem zkoušel, daří se víc u mladších stromků jádrovin.Rána na obrázku je široká a dost nízko, spíš bych volil konservativní postup (voskování, balzámování).Přemostění u ran, kde nic jiného už nezbývá a ohryz je... celý příspěvek >
MM 106, 4.12.2011
Šance na přežití je dost velká, ještě bych oškrabal na dřevě ten zbytek nekrózy a všechno důkladně zavoskoval nebo zabalzámoval, aby se tam nedostával sníh a voda.Kratší životnost takového jedince lze ale předpokládat. AB
Jabloň Duett (duo), 3.12.2011
U slaberostoucí podnoze hraje trava kolem stromku s ohledem na cerpáni zivin podstatnou roli.Tyto typy se daji pestovat i v kontejnerech.Vzrustnejsi podnoze mají hlubsi koreny a trava jim nekonkuruje.Nezatravnene kolo, jak uvadite, uplne staci. ... celý příspěvek >
Tera - výměna motoru za 4-takt, 1.12.2011
Zastávám Váš názor, používám 2t motor počínaje Terra i Vari a jsem plně spokojený, generálka motorů je oproti 4t motorům jednoduchá, mazání moderními oleji co do exhalací je dnes přijatelnější .Mám také zájem naše výrobce dnes... celý příspěvek >
Jabloň Duett (duo), 30.11.2011
Uz tu byla dost rozsahla diskuze v rámci duo u hrusek.Je tam i o duo jablonich.Obecne plati na jake podnozi vam stromek prodali, zda na JTE-E, nebo M 106,nebo jiné.Na stitku by to melo byt uvedeno.Ty nejzakrslejsi rodí nejdrive, nesmite je ale... celý příspěvek >
Chválím Jukku, 30.11.2011
U pojízdných prodejců s ohledem na častou manipulaci se stromky je největší pravděpodobost, že se štítky ztratí nebo zamění.  Tam pak jedině čekat na první úrodu..Nejlepší je odběr osobní, kdy vám vybranou odrůdu vyrývají před očima. Vyberete si... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika