|
Odstranění konce věteve po očkování, 17.3.2016 Dekuji za reakci pane Vyslouzil. Jen pro upresneni kdy je prosim vhodne provest to zkraceni na cipek. Dekuji. Happy
|
 |
Red Topaz, 11.10.2015  Letosni uroda Red topazu. Jablka jsou krasne vybarvene. |
 |
|
 |
Třešeň Carmen Gisela V, 10.10.2015 Pokud muzete vlozit odkaz budu rad. Dekuji. Happy |
 |
Třešeň Carmen Gisela V, 10.10.2015 Tak to je spatne. Potrebuji mensi strom a na Gisele 5 je Swet Early a ještě jsem videl ze snad Burlat. Na Swet early jsem nenasel pozitivni reakce. Takze zustava Burlat jenze je od nas daleko. |
 |
Vyvýšené záhony, 24.5.2015 To mate super. Tak v tomto pripade byli asi slimaci nahrani . Happy |
 |
Semenacky - presazeni, 26.4.2015 Jsou to semenacky. Maji delozni listky. Diky za rady. Asi je zkusim v srpnu naockovat a v rijny jim pri presazovani zastrihnu korinek. Happy |
 |
Semenacky - presazeni, 25.4.2015 Dobry den mam dotaz na zdejsi odborniky. Vsiml jsem si ze mi zacaly rust pod jabloni 3 male semenacky. Ted maji asi 3 prave listky. Chci si je zkusit naockovat pripadne naroubovat. Cetl jsem ze je treba zastrihnout kulovity korinek. Ale neni mi jasne... celý příspěvek > |
 |
Uzení klobás studeným kouřem, 17.4.2015 Jo panove obcas vzpominam na zakladni vojenskou sluzbu a na vojina Cigane z Nitry. Jak prijel z dovolenky nebo opustaku a dovezl takove domaci klobasy studenym vzduchem uzene a jak jsme je na jizbe bastili. To byla pochoutka. P.S. A nebyla to... celý příspěvek > |
 |
Topaz vydrží, 19.3.2015 Ja jako zdatny konzument jablek s malou zahradkou jezdival pro jablka na uskladneni do sadu v Jezernici a pripadne ve Zlutave u Napajedel. Pricemz prave v te Zlutave jsem poprve TopaZ ochutnal a nasledne i koupil. Je to uz urcite minimalne 10let.... celý příspěvek > |
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 18.3.2015 Doufam ze Vam budou postriky vychazet stejne dobre jako v lonskem roce - tak pekne jablka jsme uz dlouho nemeli. Jeste bych potreboval najit system na Obalece vychodniho. Na nasi male broskvi nam pekne skodi. |
 |
|
 |
Skleník OPP Kysučan, Čadca, 15.3.2015 Tak vidim ze jsem pri shaneni informaci pomohl i vam . Happy |
 |
Skleník OPP Kysučan, Čadca, 10.3.2015 Tak to ho mate asi z Prerova. Ja o nem taky uvazoval ale nesehnal jsem o nem nikde zadne informace. Jestli to neni tajemstvi muzete prozradit za kolik jste ho koupila Dik. Happy |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 28.2.2015 Dnes jsem nasel prasici jehnedy lisky takze co nejdriv striknu broskev. Opava |
 |
Rez stromu - skoleni, 18.1.2015 Dobry den shanim informace zda nejaka organizace neprovadi skoleni tykajici se rezu ovocnych stromu. Idealni Opava a okoli. Dekuji |
 |
Co mi v půdě chybí, že mi toho tolik hnije?, 24.9.2014 Dobry den procitam se touto diskusi a souhlasim s tim ze letos se skudcu urodilo opravdu hodne. Salat mi sezrali slimaci cesnek mi napadla vrtalka porova a rajcata odesla predcasne na plisen. Ale u jablek a hrusek jsem s urodou spokojen. Odruda... celý příspěvek > |
 |