|
Je to jalovec?, 31.5.2015 Šmankote Moudivláčku, kdepak jste viděl chvojku vysokou 8 metrů? Je to Chamaecyparis lawsoniana nejaký kultivar. Stanislaw |
 |
Malina - výsadba, 17.5.2015 Krásně napsáno. Smekám před Vaším příspěvkem. Každý jiný je hrdina a přitom nemá vůbec tušení, co znamená zahradničit. |
 |
|
 |
Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 2.5.2015 Přehnojene jak cyp. |
 |
Pozna prosim nekdo tento strom?, 1.5.2015 Kdepak, todle je převislý jilm. |
 |
Identifikace živého plotu - druh rostliny, 22.4.2015 Dobrý den. Nějaká meruzalka. Zkuste, jestlli květy voní, pak je to Ribes aureum, jesti ne, tak Ribes alpinum. |
 |
Úprava malotraktora, 19.4.2015 Jen zdání. Pokud není správně nastavený pluh, což není úplně jednoduché, tak je to jen a jen trápení. |
 |
O co se jedná?, 18.4.2015 Nicméně tam máte parádní zem, tam poroste všechno. |
 |
Která odrůda Vám hýbe s rozumen nebo žlučí, 5.1.2015 Vůbec nechápu, proč by někomu mělo hýbat žlučí pěstování nějaké odrůdy. Všechny šly společně s lidma a vyjadřují spoustu práce a námahy, které jim ti pěstitelé dali. Sám smekám přede všemi stromy, které mám možnost stále ještě vidět. O to víc... celý příspěvek > |
 |
Váš recept na vyprošťovák, 1.1.2015 Přesně. To už velitel četnické stanice v Putimi říkal svému závodčímu, že alkohol je zhouba. Voni toho moc nesnesou a pijou to... |
 |
Vŕba košikarska, 27.12.2014 Dobrý den. Obrátil bych se na výzkumák v Jílovišti. Nebo na výzkumák v Kunovicích. Snad se nepletu, ale tam měli obrovský sortiment vrb a topolů. Prodávají jak upravené řízky, tak i metrové pruty či celou délku. Stanislaw |
 |
|
 |
Prodej ovocných stromků, 10.12.2014 Taky jsem se usmál, je to úplně závratná plocha... Stanislaw |
 |
Určení druhu borovice, 7.12.2014 Klasická borovice lesní. |
 |
Výsadba thují v prosinci?, 5.12.2014 Děkuji Vám všem, kteří jste reagovali na můj dotaz. Váhal jsem, ale rozhodl jsem se thuje nasadit. Do jamky nasypal substrát (univerzal B)a bohatě zalil. budu kontrolovat vláhu a uvidím. Zatím nějak mrznout nemá spíš pršet což mi nahrává.... celý příspěvek > |
 |
Jaký štěpkovač?, 4.12.2014 Dobrý den. Napíšu za sebe. 50 stromů je celkem malý počet. Větší množství dřeva po prořezu budete mít jen jednou a to po prvním prořezu. To se dá hravě zvládnout motorovkou na špalíky. Drobné větvičky bych popálil po proschnutí přímo v zahradě a... celý příspěvek > |
 |
Dřevěný soudek na slivovici - dozrání, 3.12.2014 Pane inženýre. Téměř každý rok zakládám kvas z vlastních plodů švestek a pak si nechávám vypáit slivovici. Sám jsem před lety použil vlastní slivovici, kterou jsem nechal zrát s peckami. Mám celou řadů různých ročníků, ale když se zastavili... celý příspěvek > |
 |