|
Příspěvky uživatele - 132.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 31.1.2013  Tak jsem neodolala a koupila ještě tuto odrůdu, sáček s 10 semínky za 105,- Kč. Hned jsem vysela 5. Mají to být keříčkové-balkónové, nízké. Vzhledem se podobají Tomatoberry - jak měl na některé z fotek pan Mirek, aspoň mně se to zdá. |  | Pěstování rajčat 2013, 23.1.2013 Letos se chystám pěstovat z těch osvědčených Bejbino, Start, Stupické polní, to chci porovnat se Stupickým skleníkovým, ale pěstovat na poli, dále nově Ildi, Goldkrone, možná i Perun, Pollicino, Cherrola, Idyll. Z keříčkových Roma (na protlak) a z... celý příspěvek > |  |
|  | Úroda ze semínka z kupované papriky ze supermarketu, 16.9.2012  Papriky se povedly, měla jsem pochybnosti, ale dopadlo to výborně, zkuste to příští rok taky :-)
|  | Asfaltový šindel nebo asfaltový modifikovaný pás, 18.8.2012 Na zastřešení přístřešku z ocelových jeklů jsem chtěl původně použít asfaltový šindel, jako podkladovou plochu mám zakoupené dřevěné OSB desky, o tloušťce 22 mm (plocha k zastřešení je cca 16 m2). V katalogu firmy Onduline jsem ale našel nový... celý příspěvek > |  | OSB desky, 5.8.2012 Tak to se omlouvám, spíš jsem měl napsat podobnému nebo srovnatelnému jako luxol. |  | Jak poznam uzraly plod papriky?, 5.8.2012  Paprika z vlastního výsevu, semínka ze zakoupené červené papriky ze supermarketu, která nám velmi chutnala. 214 m n.m. JV Morava. |  | Zrání rajčat, 5.8.2012  Start už vypadají líp |  | Zrání rajčat, 5.8.2012  Moje odrůda San Marzano zatím nic moc. |  | OSB desky, 5.8.2012 Určitě je lepší je natřít, např. lazurovacím lakem, podobný bývalému luxolu. |  | Jakou zeleninu na volné záhony?, 27.7.2012 Po pořádném dešti a následném lehkém proschnutí půdy jsem se rozhodla na volné záhony zasadit znovu ředkvičky, špenát, petržel naťovou a hrách.
Uvidím, jak se zadaří. Jarní špenát nestál za nic, sežrali mi ho mšice. |  |
|  | Nedostatek vápníku u rajčat, 27.7.2012 Tak jsem taky dneska postříkala rajčata odrůdy San Marzano Wuxalem Kalciem, jelikož se mi na nich objevil popisovaný nedostatek vápníku. Jiné odrůdy co pěstuji - stupické polní a start je v pořádku. Preventivně jsem postříkala i papriky. |  | Usychání a krepování listů, 14.7.2012 chtělo by to fotku, tak jen můžu hádat, snad že je hodně vyschlá |  | Úroda ze semínka z kupované papriky ze supermarketu, 5.6.2012 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lze vypěstovat papriky ze semínka z kupované papriky ze supermarketu? Rostliny vzešly a jsou 20 cm vysoké, ale můžu na nich očekávat úrodu? Vyzkoušel to někdo? Děkuji za odpověď. |  | "gumovatění" listů, 31.5.2012 zkuste udělat hodinovou koupel v dešťové vodě s kapkou Lignohumátu, poté nechat odkapat, za týden opakovat znovu a uvidíte, jestli se to zlepší. |  | Pěstování paprik, 31.5.2012  Můj první pokus pěstování paprik (vypěstované doma ze semínek) v provizorním skleníku. Uvidíme, co bude za pár měsíců...:)
|  |
 |
|
|
|