|
Příspěvky uživatele - 217.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zalévání vodou z jezírka, 28.4.2015 Jelikož je dnes vcelku moderní takzvaná "aquaponie", kde se spojuje chov ryb a pěstování rostlin od bylinek po okurky a kukuřici, tak mám pocit že to vodou z jezírka nebude (možná to ostružina snáší špatně... nevím)! Ale aquaponie je založená na... celý příspěvek > |  | "Montáž" kamenné kaskády, 15.4.2015 Tak se omlouvám, kouknul jsem ještě do bezpečnostních listů a tam opravdu píší, že látky obsažené v pěně, cituji "Může vyvolat dlouhodobé nepříznivé prostředí pro vodní organizmy". Teď je otázka zda vůbec brát v potaz ono slůvko "může" nějak vážně!... celý příspěvek > |  |
|  | "Montáž" kamenné kaskády, 15.4.2015 Nevím na jaké studnařské pěny od Den Bravenu se kolega nahoře díval, ale já to lepil touto, kde výslovně píší, že splňuje vyhlášku (bla bla) a je vhodná pro použití ve styku s pitnou vodou! Žádné info o tom, že je toxická jsem v popisu či technickém... celý příspěvek > |  | "Montáž" kamenné kaskády, 14.4.2015 Tak právě proto jsem založil celé toto téma. Také mě zajímalo zda má někdo s pěnou zkušenosti (když je toho plný internet, videa, tel. pořady atd. - všude lepí pěnou). Nikdo mi zde ale neodpověděl, zda je opravdu nezávadná či zda má s ní vůbec... celý příspěvek > |  | "Montáž" kamenné kaskády, 2.4.2015  Druhá fotka. |  | "Montáž" kamenné kaskády, 2.4.2015  Tak posílám nějaké fotky.
PS: ještě odkaz na video (komu nestačí fotky) - ještě jednou upozorňuji, že se jedná o rozpracovaný potůček.
|  | "Montáž" kamenné kaskády, 1.4.2015 Ta má studnařská pěna má zelenou barvu... Nejprve jsem si zkusil "nanečisto" slepit dva kameny bokem, abych zjistil, jak moc pěna expanduje (docela dost, na to pozor!)...pěnu jsem nanesl jen po obvodu a slepila pevně dva 2kg kameny, které jen tak po... celý příspěvek > |  | "Montáž" kamenné kaskády, 26.3.2015 Děkuji za odkaz na knihu. Je to velice zajímavé čtení.
Zakladatel diskuze. |  | Venkovní zásuvka Oase InScenio 230 - jaký přívodní kabel?, 25.2.2015 Nechápu vaší uštěpačnou poznámku. Copak píšu, že chci ušetřit nějaké peníze a budu riskovat moje zdraví a zdraví mé rodiny? Koupací jezírko mě stálo pomalu sto tisíc a já budu šetřit 600kč za pr. chránič??? Celý okruh mám již proudově chráněn (FÍ 40A... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|