|
Výsev rajčat, 3.3.2011 ja to taky vidim tak Lido..papriky vyseji od 10.-14. (tez lilky) a rajsky necham o 10dnu pozdeji |
 |
Dýně hokkaido, 3.3.2011 pravda je to jen na pul..hokaido muzete pestovat vedle cukety, ale pokud byste z hokaido chtela dalsi rok vzit semena tak vysledne rostliny nebudou jiz ciste hokaido, ale krizenci hokaido s cuketou, proto je nutne dodrzet izolacni vzdalenost nebo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co Vaše réva? (rok 2011), 2.3.2011 a co zkusit to napichat primo do kvetinacu, umistit v kotelne, pretahnout pres to folii a po vyraseni dat na svetlo... myslite, ze takto by to take slo? |
 |
Co Vaše réva? (rok 2011), 24.2.2011 u nas taky nic moc, po posl.tri dny byly nejnizsi teploty od-10do-13,2...nicmene nejchladneji bylo z 30.na31.12. to bylo onech -15,8sta pro tuto zimu suverenne nejníže |
 |
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011 maso nejim a tak otazka s dioxiny me nechava chladnym, nicmene pane PP, zakony nejsou zcela jednoduche pro obycejne lidi a orientovat se v nich je dost nad lidske sily-zrovna si rikam, jak tamhle jedna stara pani ma nekolik koz a ta slozita... celý příspěvek > |
 |
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 ono vsak take lze udelat to, ze clovek podnika a poprosi rodice, aby prodaly pred domem prebytky zeleniny, tudiz prodavaji oni a ne ja, pak maji urady asi v tomto pripade smulu, ze? |
 |
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 porad lepsi priodavat zeleninu nez tunelovat firmy ... že? |
 |
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 No na Morave se to obcas prehlizi, ale tady v Čechách na to lidi tak zvykly nejsou, bohuzel..ale snad se to nejak vyresi |
 |
Ledenec nachový, 10.2.2011 mel jsem malo semen, takze to byla spis jen okrasa, letos toho bude vice takze sem pak dam vedet.. M. |
 |
Melounoviště 2011, 10.2.2011 ta se shoduje i s nasi urodou na neroub.hadovkach... M. |
 |
|
 |
Cudrania tricuspidata, 8.2.2011 no jsem na tuto raritu zvedav jak poroste :-) |
 |
Vinná réva od Starkla, 8.2.2011 Ajvaz zraje Zdenko zac.zarí...(mineno v teplych lokalitach) |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 3.2.2011 no kdyby byla nejaka solidni i merunka... takova Velkopavlovicka a Madarska jsou chutove skvele, ale na pestovani snad nejchoulostivejsi... to u broskvoni sice Redhaven je stara odruda, ale zatim asi takrka nenahraditelna |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 3.2.2011 shodou nahod jsem nasel v rukoveti zahradkare odrudy, ktere maji byt odolnejsi-nejsou mi ani moc známy.. tak az skoncim v praci tak se doma mrknu... |
 |
Co Vaše réva? (rok 2011), 1.2.2011 u te jedne se slabsim vyhonem je jiz videt co je zmrzle a co ne... vyska je dobra, ale jak jsem psal... je slaby-tenky, takze ho zkusim i tak zapestovat-samozrejme az koncem mesice, nyni mi prijde jeste brzo na řez |
 |