Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsev rajčat, 3.3.2011
ja to taky vidim tak Lido..papriky vyseji od 10.-14. (tez lilky) a rajsky necham o 10dnu pozdeji
Dýně hokkaido, 3.3.2011
pravda je to jen na pul..hokaido muzete pestovat vedle cukety, ale pokud byste z hokaido chtela dalsi rok vzit semena tak vysledne rostliny nebudou jiz ciste hokaido, ale krizenci hokaido s cuketou, proto je nutne dodrzet izolacni vzdalenost nebo... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 2.3.2011
a co zkusit to napichat primo do kvetinacu, umistit v kotelne, pretahnout pres to folii a po vyraseni dat na svetlo... myslite, ze takto by to take slo?
Co Vaše réva? (rok 2011), 24.2.2011
u nas taky nic moc, po posl.tri dny byly nejnizsi teploty od-10do-13,2...nicmene nejchladneji bylo z 30.na31.12. to bylo onech -15,8sta pro tuto zimu suverenne nejníže
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011
maso nejim a tak otazka s dioxiny me nechava chladnym, nicmene pane PP, zakony nejsou zcela jednoduche pro obycejne lidi a orientovat se v nich je dost nad lidske sily-zrovna si rikam, jak tamhle jedna stara pani ma nekolik koz a ta slozita... celý příspěvek >
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011
ono vsak take lze udelat to, ze clovek podnika a poprosi rodice, aby prodaly pred domem prebytky zeleniny, tudiz prodavaji oni a ne ja, pak maji urady asi v tomto pripade smulu, ze?
porad lepsi priodavat zeleninu nez tunelovat firmy ... že?
No na Morave se to obcas prehlizi, ale tady v Čechách na to lidi tak zvykly nejsou, bohuzel..ale snad se to nejak vyresi
Ledenec nachový, 10.2.2011
mel jsem malo semen, takze to byla spis jen okrasa, letos toho bude vice takze sem pak dam vedet.. M.
Melounoviště 2011, 10.2.2011
ta se shoduje i s nasi urodou na neroub.hadovkach... M.
Cudrania tricuspidata, 8.2.2011
no jsem na tuto raritu zvedav jak poroste :-)
Vinná réva od Starkla, 8.2.2011
Ajvaz zraje Zdenko zac.zarí...(mineno v teplych lokalitach)
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 3.2.2011
no kdyby byla nejaka solidni i merunka... takova Velkopavlovicka a Madarska jsou chutove skvele, ale na pestovani snad nejchoulostivejsi... to u broskvoni sice Redhaven je stara odruda, ale zatim asi takrka nenahraditelna
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 3.2.2011
shodou nahod jsem nasel v rukoveti zahradkare odrudy, ktere maji byt odolnejsi-nejsou mi ani moc známy.. tak az skoncim v praci tak se doma mrknu...
Co Vaše réva? (rok 2011), 1.2.2011
u te jedne se slabsim vyhonem je jiz videt co je zmrzle a co ne... vyska je dobra, ale jak jsem psal... je slaby-tenky, takze ho zkusim i tak zapestovat-samozrejme az koncem mesice, nyni mi prijde jeste brzo na řez
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika