|
Příspěvky uživatele - 228.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 13.4.2015 uz jsem to nasla, bylo to v dodatkove tabulce. |  | Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 13.4.2015 Tak mam doma vertimec a samozrejme koncentrace na jahody tam uvedena neni. Poradi nekdo? |  |
|  | Žlutý trávník, 12.4.2015 Dobrý den,
již se tento problém zde rozebíral nedávno v jiném vláknu, ve stručnosti na základě mých poznatků na to mohla mít vliv suchá zima, kvalita připravenosti trávníku na zimu s tím související i podzimní a zimní hnojení a složení travní... celý příspěvek > |  | Spalena trava pri obrubniku, 11.4.2015 Dobrý den,
kolem domu mám také betonový obrubník včetně podbetonování, vrstva půdy je zde cca 15 - 20 cm v šířce cca 10 cm. Používal jsem chodníkové obrubníky, které jsou vyšší a trávník mám zarovnaný na výšku obrubníku. Problémy však se suchem... celý příspěvek > |  | Co říkáte na tuto travní směs?, 3.4.2015 To samozřejmě není ideál, ale výše uvedené směsi je možné použít, v těžké půdě se obecně nelíbí žádné trávě, pokud je to na slunci, tak lze vyzdvihnout obecnou větší odolnost vůči suchu u kostřav. Trávník (hřišťová směs) s vysokou převahou jílků bývá... celý příspěvek > |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.4.2015 Co se stane, kdyz nastrikam Talent na kvet? Chcipnou vcely? Manzel to strikal v pondeli, kdyz vichr trochu polevil, mam obavu, jestli to bylo dost, radeji bych pridala. Zatim kveteni nepokrocilo, jak je zima, ma tak 10 otecrenych kvetu, ale jeste... celý příspěvek > |  | Doporučte postřikovač, čeho se naopak vyvarovat?, 1.4.2015 s temi naplnemi mate samozrejme pravdu, tak me nenapadlo uvazovat. |  | Doporučte postřikovač, čeho se naopak vyvarovat?, 1.4.2015 Prosím doporučte postřikovač typu "na záda", s dlouhým nástavcem (nebo možností dokoupit).
Který má podle vás nejlepší poměr cena/výkon? Šetříme, nemusíme mít "mercedes", ale každý rok kupovat nový taky nechcem.
Potřebujem cca 12x ročně... celý příspěvek > |  | Travni smes na sluna mista, 27.3.2015 Dobrý den,
co se hnojiv týče, tak samozřejmě dobrého výsledku docílíte i s běžnými hnojivy. Pouze je dobré si pohlídat dávku a hnojit rovnoměrně + poté např. zalít nebo hnojit před deštěm. Minerální hnojiva fungují většinou rychleji, tj. po... celý příspěvek > |  | Suchy travnik, 22.3.2015 Dobrý den,
příčin bude několik a pokud se těch faktorů sejde více tak pak máte doma kolem domu bohužel žluto. Nicméně byť trávník přes zimu odpočívá, tak ale úplně nespí, tedy pokud nemá přes zimu dostatek vláhy a živin tak usche, letošní a i... celý příspěvek > |  |
|  | Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 14.3.2015 Díky za podnětnou diskusi k tématu.
myslíte, že by sazenicícm uškodilo, kdybych jim ty listy ze spodní strany insekticidem otřela třeba houbičkou?
Máte někdo informace o tom, jak roztočík přežívá v půdě? Není opravdu potřeba ten starý... celý příspěvek > |  | Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 12.3.2015 Sousedi maji planinu, respektive moniliosni jabka, nejblizsi mozne jahody budou tak 100 metru. Ja sama mam na zahrade asi 7 metru a za terennim zlomem jeste zbyle v trave senga sengata z nedokonale zruseneho zahonu a ty jsou v pohode. Nevim, kde se... celý příspěvek > |  | Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 12.3.2015 To je rada, kterou jsem chtela slyset, diky. |  | Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 11.3.2015 No a myslite, ze osetrovat ty napadene ma smysl? ja totiz mam napadene uz skoro vsechny.
sadbu jsem mela z Vranan - odruda Carmen. byly skvele.
|  | Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 11.3.2015 Myslím, že mám na jahodníku roztočíka. Nemám to ověřené mikroskopicky, ale vypadá to tak - listy jsou pokroucené, rostliny malé, plodí málo..
Stav se celkově postupně zhoršuje, počet napadených sazenic se zvětšoval, ikdyž jsem se snažila sázet... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|