|
Jaká je pila Hecht 956, 9.10.2016 S Hechtem jako takovým mám neblahou zkušenost. Chcete pilu na 5 m i ten Hecht bude dobrý. Nejsem si jistý, že na 10 let. Měl jste Husqvarnu, tak se připravte na technický pokles, Hecht je čistá čína. Vrčí a řeže a jak spaluje, jak se třese do rukou.... celý příspěvek > |
 |
Hecht 7100, 4.10.2016 Vari má výhodu, že je velmi kvalitní a rozšířené. Tak se dá koupit za příznivou cenu cokoliv v podstatě zánovním stavu. Toto jsem přesvědčen, že u Hechta nikdy hrozit nebude a naopak bude sháňka nešťastníků po funkčním dílu. V tom Vari válcuje nejen... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hecht 7100, 4.10.2016 No právě, Hecht tak kultivátor, Vari navíc orba, těžká doprava a k tomu kvalita a variabilnost. Jsem zvědavý, kolik Hechtů uvidím v komunálu, kde je Vari, jako doma. Kvalita se zpravidla vyjadřuje cenou. Hezký den. |
 |
Hecht 7100, 1.10.2016 Vari je kvalitní v současnosti, to jsem se mu zase snažil vysvětlit já. |
 |
Hecht 7100, 1.10.2016 Nenacházím jedinou spojitost Vari s nakladečem Volvo, tak hezký den. |
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 Servisy mají z čištění karbeců pěkný vývar a návody na stabilizátor by jim kazily kšefty.Některé karburátory pil Stihl se nedají ultrazvukem oživit a musí je vyměnit. Takový karburátor normálně přežije pilu a biogrc ho odrovná za jednu zimu. A propó... celý příspěvek > |
 |
Vari + vozík za 39 900, 21.9.2016 Za novou varinu Honda s bohatým příslušenstvím je to dobrá volba. Dá se koupit pod 30 000 s profi motorem GXV a k tomu vozík, rotavátor atd. Starší vari kupujte se zkušeným doprovodem. Prodávají lidé, kteří nemají pro vari využití a taky strojům... celý příspěvek > |
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 19.9.2016 Někde jste okopíroval popsání předstihu, u malého 4T se nenastavuje je známá věc. A popsání je něco o konstrukci motoru. Ta byla nastavena na 100 okt, nebo 95 okt.? A v návodu nebylo ani, že se má dávat stabilizátor a později se objevily problémy s... celý příspěvek > |
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 19.9.2016 Overitelnú 😎 je ověřené, že předstih zážehu je nastavený na benzín a jeho oktanové číslo. Zapálení dříve, či později je pro motor špatné, nemá výkon a ověřeno také jest. |
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 19.9.2016 Nedalo mi a podíval jsem se na Vervu 100 podrobněji. Benzina k ní píše, že je super super super. Super ve výkonu, super v kvalitě a super v čistění motoru. A máme jasno. Staré motory se nechaly na 6A, i když jsme mohli dávat kvalitnější AD. Nový... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016 Hmmm, pro mě je to technicky celkem jasné. Pilař by se zmínil, že vrtal do karburátoru. A taky se změnil jenom benzín. |
 |
Zadreny motor Briggs, 13.8.2016 Dobrý večer, musíte zkontrolovat poškození pouzdra skříně motoru. Velké poškození lze opravit vyvložkováním, vložku zalepit anaerobním Loctite na ložiska. Klkovku očistit jemným smirkem s olejem vytvoří bruskou pastu, která bere jen hliník. Vložka... celý příspěvek > |
 |
Vari orientacia piestnych kruzkov, 12.7.2016 A nebude lepší zkusit nejprve kroužky bez pístu do válce? |
 |
Vari Honda GSV tarokuje, 7.7.2016 Tak tak, víte vono vyjíždění do sucha se přebralo z nových mašin. Jenomže ty maj čistý karbeci a uschnutí jim neva. Karbec přes kterej protekl nějakej litr benzínu je ve stavu nechat pod benzínem nevypouštět. Aji bez stabilizátoru se dá karbec oživit... celý příspěvek > |
 |
Vari Honda GSV tarokuje, 7.7.2016 Tak jste ještě neviděl uschlej bio sajrajt. Vypadá jak rez. Že tam není bio bych nespoléhal je váš problém zda jo či ne co s tím uděláte. |
 |