Příspěvky uživatele - 152.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba Liliovník tulipánokvětý, 3.10.2020 Obsahuje fotku
Zdravím, Minulý podzim jsme se pokusili na zahradě zasadit liliovník tulipánokvětý. Letos během pozdního léta se na listech začaly objevovat hnědé tečky, někdy až dírky. Během posledních týdnů začaly listy postupně celé žloutnout, hnědnout a... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 18.6.2015
Paráda! Už teď jsem na to zvedavej
Doma dělané filtrace, 15.6.2015
Tak sem prosím hoďte nějaké fotky a popisky, určitě to tady bude zajímat hodně lidí kteří se chystají dělat jezírko a filtraci svépomocí včetně mě :o)
Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 24.4.2015
Zdravím, nemáte tu někdo náhodou skimmer od Wiltecu SK 50, jen bych potřeboval znát jeho rozměry teda spis výšku abych udělal v jezírku správně vysoky podklad, na netu jsou údaje dost odlišné... Je teleskopicky? Dá se ta prostřední část úplně vyjmout... celý příspěvek >
"Montáž" kamenné kaskády, 1.4.2015
Ještě bych mel jeden dotaz, jak a čím jste řešil pramen (resp. Vyver vody) vyverove kameny jsou nesmyslne drahe... a rovnou z hadice to do potůčku asi pouštět nejde ze? To by vypadalo nepřirozeně. A co nějakou fotecku pro inspiraci :o) předem... celý příspěvek >
"Montáž" kamenné kaskády, 31.3.2015
Tak to je opravdu zajmavej nápad, až budu dělat kaskadu určíte to vyzkousim... a další plus je ze nestojí takový nekrestansky peníze jako ta cerna...
Skimmer Oase AquaSkim 40, 13.3.2015
zdravím, plánuji jezírko a potřeboval bych poradit ohledně skimmeru (možná i s dalšíma věcma:) jezírko bude mít plochu cca 30-35m2 a objem cca 12-15m3. Filtraci chci mít gravitační, hned vedle jezírka, cca 4 sudy (1 fortex,2 kartáče,3keramické... celý příspěvek >
Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 5.3.2015
Dobrý den, zajmala by mě vase zkušenost se skimrem sk 50 (tuším že je plovouci s integrovaným cerpadlem) mě se tohle řešení docela líbili ale nebyl jsem si jistý jeho funkcnosti... neviri vycházející voda ze skimru bordel na dně? Sbírá dobře... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika