|
Příspěvky uživatele - 8.84
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 1.3.2015  Přeji všem dobrý den. Zkusil jsem v loní pěstovat rajčata v samozavlažovací nádobě. Nasadil jsem odrůdu IIdy a sklízeli jsme ji až do 12.11. Kdy jsem rajčata otrhal / začalo mrznout /a nechal dozrát v krabici s pár jablky. Bydlím v Jablonci nad Nisou... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 28.2.2015 Pane Vladimíre, moc děkuji a s tím popelem to taky vyzkouším. |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 27.2.2015  Tu radu s rozdrcenými vajíčky jsem našel na netu. Je pravda, když jsem přerýval skleník, tak skořábky tam ještě byly. Ale problémy s fleky na rajčatech jsem poprvé neměl. Dal jsem je při sázení do spodu pod kořeny, asi tak ze čtyř, pěti vajíček. To... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 27.2.2015  Omlouvám se za chyby, měl jsem si to po sobě přečíst! Ještě fotka skleníku. |  | Rajčata pro sezónu 2015, 26.2.2015  Se zájmem jsem si přečetl tohle vlákno a nedá mi to napsat moje zkušenosti. Bydlím v Jablonci 500m nad mořem. Vždy jsem si myslel, že se rajčata tady dají pěstovat jenom ve skleníku, ale až do loňska. Máme 8m skleník a na jedné straně pěstujeme... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|