Příspěvky uživatele - 8.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 1.3.2015 Obsahuje fotku
Přeji všem dobrý den. Zkusil jsem v loní pěstovat rajčata v samozavlažovací nádobě. Nasadil jsem odrůdu IIdy a sklízeli jsme ji až do 12.11. Kdy jsem rajčata otrhal / začalo mrznout /a nechal dozrát v krabici s pár jablky. Bydlím v Jablonci nad Nisou... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 28.2.2015
Pane Vladimíre, moc děkuji a s tím popelem to taky vyzkouším.
Rajčata pro sezónu 2015, 27.2.2015 Obsahuje fotku
Tu radu s rozdrcenými vajíčky jsem našel na netu. Je pravda, když jsem přerýval skleník, tak skořábky tam ještě byly. Ale problémy s fleky na rajčatech jsem poprvé neměl. Dal jsem je při sázení do spodu pod kořeny, asi tak ze čtyř, pěti vajíček. To... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 27.2.2015 Obsahuje fotku
Omlouvám se za chyby, měl jsem si to po sobě přečíst! Ještě fotka skleníku.
Rajčata pro sezónu 2015, 26.2.2015 Obsahuje fotku
Se zájmem jsem si přečetl tohle vlákno a nedá mi to napsat moje zkušenosti. Bydlím v Jablonci 500m nad mořem. Vždy jsem si myslel, že se rajčata tady dají pěstovat jenom ve skleníku, ale až do loňska. Máme 8m skleník a na jedné straně pěstujeme... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika