Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob

host - 8.84 (?)
1.3.2015 13:47

Přeji všem dobrý den. Zkusil jsem v loní pěstovat rajčata v samozavlažovací nádobě. Nasadil jsem odrůdu IIdy a sklízeli jsme ji až do 12.11. Kdy jsem rajčata otrhal / začalo mrznout /a nechal dozrát v krabici s pár jablky. Bydlím v Jablonci nad Nisou 500m nad mořem.

Přeji mnoho pěstitelských úspěchů. Zdeněk

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 79.152 (?), 5.2.2015 12:24

A ak som urobil chybu, je to dostatočný dôvod k tomu, aby ju ďalší ešte znásobili a pokračovali štýlom, ktorý vedie ešte k väčšimi nekorektnej diskusii?

Panej xxx.xxx.240.105 sa týmto ospravedlňujem, no naozaj som nemal úmysel sa jej dotknúť, iba som chcel zaviesť diskusiu i na ponuku množstva iných odrôd a od iných dodávateľov, ktoré v ČR v súčasnosti je k dispozícii. Je mi ľúto, ak to vyznelo inak, nabudúce sa budem snažiť formulovať svoje príspevky inak a jednoznačnejšie... 

host - 86.146 (?), 15.2.2015 20:23

U nas sa osvedcila Vilma, mensieho vzrastu, mensie plody s vyraznou chutou, pevnejsou slupkou takze nepraskaju, na slnecnom mieste s dostatkom vlahy a zivin dobra uroda. Vhodna aj do mensich nadob. Skoda jen ze ich tolko dozrie naraz, najskor neviete co s nimi a potom uz ich je trosku pomenej. :)

host - 8.84 (?), 1.3.2015 13:47

Přeji všem dobrý den. Zkusil jsem v loní pěstovat rajčata v samozavlažovací nádobě. Nasadil jsem odrůdu IIdy a sklízeli jsme ji až do 12.11. Kdy jsem rajčata otrhal / začalo mrznout /a nechal dozrát v krabici s pár jablky. Bydlím v Jablonci nad Nisou 500m nad mořem.

Přeji mnoho pěstitelských úspěchů. Zdeněk

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky9:52
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025