|
Moj sklenik z CD profilov, 3.10.2015 Ty profily nejsou žárově zinkované, ale jen galvanicky je tedy nutné kvalitně natřít před montáží polykarb. jinak Vám to bude reznout. |
 |
Podzimní pěstování okurek, 4.9.2015 Ze semen na začátku srpna == první okurky na začátku září. Já třeba letos sázel asi 20.8. salátovky, ale mám skleník ze silného polykarbonátu a ... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nejchutnější okurky hadovky, 31.5.2015 Loni jsem susestar sel asi 25.7 do skleníku první okurky byly už za cca 35 dní. Bohužel za 14 dní přišla plíseň a než jsem postříklal... celý příspěvek > |
 |
Okurka hadovka - odrůdy, 31.5.2015 Dobrý den, pěstuji Hadovky SEMO Superstrar F1 je to velmi výnosný hybrid do skleníku okurky jsou chutné , ale je citlivý, jak na plíseň tak na čerň ... celý příspěvek > |
 |
Zaštipování okurek - rada pro začátečníka, 31.5.2015 No já to dělám tak, že okurce nechám hlavní výhod a asi ještě 3-4 další výhody, ty vyvazuji a rostou až ke střeše skleníku. Za každým listem máte u okurky ... celý příspěvek > |
 |
Nejchutnější okurky hadovky, 31.5.2015 Superstar je vynikající a roubovat jí nemusíte, ale je citlivá plísni a černi okurkové, snažím se najít něco odolnějšího. |
 |
Preventivní postřik proti strupovitosti a rzi, 15.2.2015 Já mám u melodie stejný problém, hnědnou listy, jabka jsou malá s stromek špatně neroste. |
 |
Jakou odrudu do nadmořské výšky 650 metru?, 11.2.2015 Jak už jsem říkal koupit třeba jaderničku moravskou na semenáčích. čtvrtkmeny nebo polokmeny, záleží co chcete. A pak to přeroubujte. Třeba na Orion ... celý příspěvek > |
 |
Golden Delicious, 11.2.2015 Kromě těch housenek, které postříkáte takové puntíkaté a malé plody to je nedostatkem vápníku. Já to také měl , chce to povápnit a zmizí to. Goldel je obecně... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrudu do nadmořské výšky 650 metru?, 10.2.2015 Jenom bych chtěl říct k těm podnožím. Hodně záleží na půdě , v mizerné půdě neroste ani A2 dobře. Já tady mám jíl. Ten rozdíl mezi semenáči a ostatními podnožemi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rezistentní odrůdy rajčat 2015, 25.1.2015 Bydlím ve střední poloze, takže na venkovní pěstování rajčat můžu zapomenout. Běžná rajčata typu Start ve skleníku trpí plísněmi a i když je stříkáte, tak to jen oddálíte. Pokud to vezmu cenově, pak pokud nepotřebuji postřik tak se mi vyšší cena... celý příspěvek > |
 |
Rezistentní odrůdy rajčat 2015, 25.1.2015 Dobrý den, prosím máte zkušenosti s tím obchodem? Máte negativní zkušenost?
|
 |
Rezistentní odrůdy rajčat 2015, 24.1.2015 Po zkušenostech s produkty firmy Kliepenkerl, (philovita) jsem se rozhodl že už bežná rajčata pěstovat nechci. Ve skleníku fakticky nevíte co je plíseň a lze je pěstovat v... celý příspěvek > |
 |
Provoz vytápěného skleníku, 31.12.2014 Velmi zajímavé, děkuji. Máte proti ploše skleníku velkou plochu jižní stěny , jak říká kolega solární skleník. Kdybych měl 2x vyšší jižní stěnu než... celý příspěvek > |
 |
Provoz vytápěného skleníku, 31.12.2014 Já mám skleníky dva jeden je normální skleněný z 80 tých let, jen pár sklel bylo nahrazeno polykarbonátem. Není moc těsný a nemá zateplené základy, tam už je dávno ... celý příspěvek > |
 |